Vyhlásené obstarávanie

Revitalizácia športových ihrísk pri základných školách v Tepličke nad Váhom


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Teplička nad Váhom
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
704 588,84
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45212200-8
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
17. Apríl 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
10. Máj 2023
Dátum otvárania ponúk:
10. Máj 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Informácie o oprávnených osobách a otváraní ponúk: Na otváraní ponúk sa môžu zúčastniť uchádzači, ktorí predložili ponuky. Na otváraní ponúk môže byť uchádzač zastúpený štatutárnym orgánom alebo členom štatutárneho orgánu uchádzača alebo osobou splnomocnenou uchádzačom na jeho zastupovanie.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je revitalizácia existujúcich športových ihrísk v obci Teplička nad Váhom.. Predmetom projektu je návrh revitalizácie existujúcich športových ihrísk v obci Teplička nad Váhom. Konkrétne sa jedná o revitalizáciu basketbalového asfaltového ihriska, volejbalového antukového ihriska, futbalového asfaltového ihriska, trávnatého ihriska a futbalového trávnatého ihriska. Návrh revitalizácie rieši návrh nových povrchov a súvisiacich športových zariadení s dôrazom na multifunkčnosť, bezbariérovosť a kvalitné športové povrchy. Bližšia špecifikácia predmetu zákazky je uvedená v projektovej dokumentácii a výkaze výmer, ktoré tvoria prílohy súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

1. Predmetné verejné obstarávanie sa realizuje prostredníctvom elektronickej platformy s využítím informačného systému Elektronického verejného obstarávania (ďalej len "IS EVO"). 2. Verejný obstarávateľ bude pri komunikácii s uchádzačmi resp. záujemcami postupovať prostredníctvom elektronickej platformy, ktorej funkcionalita je zabezpečená využitím IS EVO. V IS EVO sa za okamih doručenia informácií odosielaných prostredníctvom funkcionality IS EVO považuje okamih odoslania daných informácií (napr. žiadosti, ponuky, návrhu, oznamu, rozhodnutia a iné). 3. Uchádzači pri preukázaní splnenia podmienok účasti môžu v súlade s § 114 ods. 1 zákona o verejnom obstarávaní využiť jednotný európsky dokument alebo čestné vyhlásenie, v ktorom uchádzač vyhlási, že spĺňa všetky podmienky účasti určené verejným obstarávateľom a poskytne verejnému obstarávateľovi na požiadanie doklady, ktoré čestným vyhlásením nahradil. 4. Vzhľadom na charakter, komplexnosť a neoddeliteľnosť predmetu zákazky nie je možné predmet zákazky rozdeliť na časti. 5.Verejný obstarávateľ požaduje v predmetnom verejnom obstarávaní zloženie zábezpeky vo výške 10 000,00 EUR. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch. 6. Uchádzač v predkladanej ponuke môže použiť menované výrobky uvedené vo výkaze výmer alebo ich ekvivalenty s rovnakými parametrami.