Vyhlásené obstarávanie

ČOV a kanalizácia Kláštor pod Znievom


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Kláštor pod Znievom
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
310 589,42
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45252127-4
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
26. Apríl 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
25. Máj 2023
Dátum otvárania ponúk:
25. Máj 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otvárania ponúk sa uskutoční bez účasti uchádzačov, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Otváranie ponúk prebehne aj on-line, kedy v okamihu otvorenia ponúk systém IS EVO vygeneruje a odošle Zápisnicu z otvárania ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku do lehoty na predkladanie ponúk.
Rozdelenie na časti:
Áno
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Opis obstarávania

A)získanie povolenia na vypúšťanie vyčistených odpadových vôd z čistiarne odpadových vôd obce Kláštor pod Znievom do povrchového toku; B)rozšírenie kapacity čistiarne odpadových vôd so získaním zmeny povolenia na vypúšťanie odpadových vôd po rozšírení kapacity ČOV. A)získanie povolenia na vypúšťanie vyčistených odpadových vôd z čistiarne odpadových vôd obce Kláštor pod Znievom do povrchového toku;B)rozšírenie kapacity čistiarne odpadových vôd so získaním zmeny povolenia na vypúšťanie odpadových vôd po rozšírení kapacity ČOV

Doplňujúce informácie

1. Verejné obstarávanie sa uskutočňuje podľa zákona č. 3434/2015 Z.z. o verejnom obstarávaní v zmení neskorších predpisov, v texte oznámenia je uvedené aj ako "zákon" alebo "zákon o verejnom obstarávaní". 2. Súťažné podklady budú neobmedzene k dispozícii v Profile verejného obstarávateľa: https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie-profilov/zakazky/465 406 3. Verejný obstarávateľ bude pri akékoľvek komunikácii so záujemcami a uchádzačmi postupovať podľa § 20 zákona o verejnom obstarávaní prostredníctvom systému elektronického obstarávania IS EVO. Záujemca alebo uchádzač má možnosť registrovať sa do systému pomocou hesla alebo pomocou občianskeho preukazu s elektronickým čipom a osobitým bezpečnostným kódom (eiD). 4. Verejný obstarávateľ podľa ustanovenia § 40 ods. 6 písm. g) zákona o verejnom obstarávaní vylúči z verejného obstarávania uchádzača, ak na základe dôveryhodných informácií má dôvodné podozrenie, že uchádzač uzavrel v danom verejnom obstarávaní s iným hospodárskym subjektom dohodu narúšajúcu hospodársku súťaž. 5. Všetky náklady a výdavky spojené s účasťou v súťaži, znáša uchádzač v plnej výške bez akéhokoľvek nároku voči verejnému obstarávateľovi, a to bez ohľadu na výsledok súťaže.