Vyhlásené obstarávanie

Poskytovanie služieb IT pre projekt: "Rozvoj governance a úrovne informačnej kybernetickej bezpečnosti v zdravotníckych zariadeniach“


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Fakultná nemocnica s poliklinikou Nové Zámky
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
94 880,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
72253000-3
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
18. Máj 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
2. Jún 2023
Dátum otvárania ponúk:
2. Jún 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Áno
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je zabezpečiť IT služby pre verejného obstarávateľa pre projekt spolufinancovaný z Európskeho fondu regionálneho rozvoja na zabezpečenie rozvoja governance a úrovne informačnej kybernetickej bezpečnosti. Predmet zákazky je rozdelený na časti: Časť 1: Vypracovanie bezpečnostnej dokumentácie Časť 2: Nasadenie Active directory Časť 3: Log management Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je uvedené v Prílohe č. 1 a č. 2 výzvy.. Predmetom časti zákazky je vypracovanie bezpečnostnej dokumentácie a obsahuje nasledovné položky - predmety poskytnutia služby: 1.1.1 IT analytik 1.1.2 Odborník pre IT dohľady/Quality Assurance 1.1.3 Špecialista pre bezpečnosť IT Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je uvedené v Prílohe č. 1 a č. 2 výzvy.Predmetom časti zákazky je nasadenie Active directory a obsahuje nasledovné položky - predmety poskytnutia služby: 2.1.1 IT /IS konzultant Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je uvedené v Prílohe č. 1 a č. 2 výzvy.Predmetom časti zákazky je log management a obsahuje nasledovné položky - predmety poskytnutia služby: 3.1.1 IT programátor /vývojár Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je uvedené v Prílohe č. 1 a č. 2 výzvy.

Doplňujúce informácie

1. Verejný obstarávateľ bude pri komunikácii s uchádzačmi, resp. záujemcami, postupovať v zmysle § 20 ZVO prostredníctvom komunikačného rozhrania systému EVO. Tento spôsob komunikácie sa týka akejkoľvek komunikácie a podaní medzi verejným obstarávateľom a uchádzačmi, resp. záujemcami, počas celého procesu verejného obstarávania. Komunikácia bude prebiehať v slovenskom jazyku. Ďalšie informácie týkajúce sa spôsobu komunikácie sú uvedené v Podkladoch k zákazke. 2. Požiadavky ustanovujúce spôsob predloženia ponúk a ich obsah sú uvedené v Podkladoch k zákazke. 3.Verejný obstarávateľ uplatňuje sociálny aspekt vo verejnom obstarávaní a to tak, že verejný obstarávateľ u uchádzača na 1. mieste v poradí / alebo v novo zostavenom poradí preverí, či neexistuje dôvod na vylúčenie v zmysle § 40 ods. 8 písm. b) ZVO tzn. VO sa môže zúčastniť uchádzač, ktorý sa nedopustil v predchádzajúcich troch rokoch od vyhlásenia, alebo preukázateľného začatia verejného obstarávania závažného porušenia povinností v oblasti ochrany životného prostredia, sociálneho práva alebo pracovného práva podľa osobitných predpisov, za ktoré mu bola právoplatne uložená sankcia, ktoré dokáže verejný obstarávateľ a obstarávateľ preukázať. Vzhľadom na typ zákazky - služby IT, predmetné verejné obstarávanie nie je zeleným verejným obstarávaním.