Vyhlásené obstarávanie

Projektová dokumentácia projektu – výber správnych a súdnych poplatkov za roky 2024 - 2034 (ďalej aj ako „eKolok 2024+“)


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Ministerstvo financií Slovenskej republiky
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
54 222,20
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
79421200-3
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
23. Máj 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
1. Jún 2023
Dátum otvárania ponúk:
1. Jún 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je: 1. vypracovanie a poskytnutie projektovej dokumentácie projektu - služba eKolok 2024+, a to v zmysle nasledovného rozsahu a obsahu dokumentácie uvedenej vo Vyhláške 85/2020 Z.z. o riadení projektov: - projektový zámer - prístup ku projektu - register rizík a závislostí - BC/CBA analýza v rozsahu štyroch alternatívnych/variantných riešeniach podľa Metodického pokynu k spracovaniu biznis case a cost benefit analýzy informačných technológií verejnej správy, ktorý je zverejnený v časti I-02 https://www.mirri.gov.sk/sekcie/informatizacia/riadenie-kvality-qa/ 2. Akceptačné konanie s oprávnenými subjektmi (MF SR, ÚHP, MIRRI, tretí sektor) s finálnou akceptáciou a následné vypracovanie finálneho katalógu požiadaviek na vybrané najvýhodnejšie riešenie Popis súčasného modelu prevádzky služby eKolok s výhľadom na alternatívne scenáre riešenia budúcej prevádzky tejto služby je obsiahnutý v Prílohe č. 1 Výzvy na predkladanie ponúk (ďalej len Výzva). Predmetom zákazky je: 1. vypracovanie a poskytnutie projektovej dokumentácie projektu - služba eKolok 2024+, a to v zmysle nasledovného rozsahu a obsahu dokumentácie uvedenej vo Vyhláške 85/2020 Z.z. o riadení projektov: - projektový zámer - prístup ku projektu - register rizík a závislostí - BC/CBA analýza v rozsahu štyroch alternatívnych/variantných riešeniach podľa Metodického pokynu k spracovaniu biznis case a cost benefit analýzy informačných technológií verejnej správy, ktorý je zverejnený v časti I-02 https://www.mirri.gov.sk/sekcie/informatizacia/riadenie-kvality-qa/ 2. Akceptačné konanie s oprávnenými subjektmi (MF SR, ÚHP, MIRRI, tretí sektor) s finálnou akceptáciou a následné vypracovanie finálneho katalógu požiadaviek na vybrané najvýhodnejšie riešenie Popis súčasného modelu prevádzky služby eKolok s výhľadom na alternatívne scenáre riešenia budúcej prevádzky tejto služby je obsiahnutý v Prílohe č. 1 Výzvy na predkladanie ponúk (ďalej len Výzva)

Doplňujúce informácie

1. Predmetné VO nie je zelené verejné obstarávanie. 2. Verejný obstarávateľ pri zadávaní zákazky stanovuje elektronickú komunikáciu, ktorá sa realizuje prostredníctvom systému elektronického verejného obstarávania - systém EVO. 3. Skutočnosti týkajúce sa postupu zadávania zákazky, neupravené v tejto výzve na predkladanie ponúk a v súťažných podkladoch sa riadia príslušnými ustanoveniami zákona.