Vyhlásené obstarávanie

Rekonštrukcia objektu geriatrie - Nemocnica Poprad, a.s.


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Nemocnica Poprad a. s.
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
6 499 030,44
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45215140-0
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
12. Jún 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
10. Júl 2023
Dátum otvárania ponúk:
10. Júl 2023
Ponuka musí platiť do:
31. Október 2023
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Verejný obstarávateľ prostredníctvom funkcionality systému EVO ver. 18,0 umožní účasť na otváraní ponúk prostredníctvom online sprístupnenia ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk, určeným spôsobom komunikácie.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v dňoch (od zadania zákazky) : 100

Výsledky

Rekonštrukcia objektu geriatrie - Nemocnica Poprad, a.s.

Opis obstarávania

Rekonštrukčné práce v interiéry budovy nemocnice - riešenie vnútorných rozvodov elektrickej energie so záložným baterkovým systémom, medicínskych plynov, vzduchotechniky a kúrenia, kde budú na vykurovacích telesách doplnené termohlavice. Stavebne sa dopĺňa riešenie o výmenu vnútorných omietok, podláh, podhľadov a nového dispozičného delenia 1NP a čiastočných úprav delenia 2NP a 3NP. Realizácia prác je rozdelená do 2 samostatných etáp. Realizácie 2-ej etapy si vyžaduje zabezpečenie zdrojov, ktoré momentálne nie su k dispozícii.. Počas prvej fázy projektu boli zrealizované na objekte SO 101.3 (Budova geriatrie) úpravy vonkajšieho vzhľadu budovy, vrátane zateplenia obvodového plášťa budovy. V súčasnosti má nemocnica pre vyššie uvedený objekt zazmluvnených 56 lôžok. Vzhľadom na jej nevyhovujúci stav sa však aktívne využíva len 26 lôžok na 4. poschodí, ostatné lôžka sa využívajú len mimoriadne. Realizáciou projektu bude vytvorených 59 plnohodnotných lôžok. Na 1NP bude umiestnených 12 JIS lôžok so zázemím, na 2 NP 24 lôžok, na3 NP - 23 lôžok. V aktuálnej fáze projektu je potrebne rekonštruovať v objekte SO 101.3 vnútorné rozvody elektrickej energie so záložným baterkovým systémom, medicínskych plynov, vzduchotechniky a kúrenia, kde budú na vykurovacích telesách doplnené termohlavice. Bude sa realizovať výmena vnútorných omietok, podláh, podhľadov a nového dispozičného delenia 1NP a čiastočných úprav delenia 2NP a 3NP. 4NP už bolo zrekonštruované, preto s ním v tejto fáze neuvažujeme. Stavebné práce môžu byť vykonávané nepretržite 7 dni v týždni avšak tak, aby nebol rušený nočný kľud a aby práce vykonávané zhotoviteľom v čo najmenšej možnej miere narušovali poskytovanie zdravotnej starostlivosti objednávateľa.

Doplňujúce informácie

1. Komunikácia medzi verejným obstarávateľom a záujemcami / uchádzačmi sa bude uskutočňovať podľa § 20 zákona a to prostredníctvom Informačného Systému Elektronického Verejného Obstarávania - IS EVO VER. 18.0 na adrese uvedenej v odseku I.3) KOMUNIKÁCIA tohto oznámenia. 2. Verejný obstarávateľ poskytuje bezodplatný, neobmedzený, úplný a priamy prístup prostredníctvom elektronických prostriedkov k dokumentom, potrebným na vypracovanie ponuky a na preukázanie splnenia podmienok účasti a to na internetovej adrese podľa bodu I.3) tejto výzvy a z uvedeného dôvodu tieto dokumenty záujemcom nezasiela. Priamy odkaz na túto internetovú adresu je tiež zverejnený v profile VO na web stránke Úradu pre verejné obstarávanie. 3. Uchádzač môže predbežne nahradiť doklady určené verejným obstarávateľom na preukázanie splnenia podmienok účasti jednotným európskym dokumentom podľa § 39 zákona (ďalej aj JED). Viac informácií nájde záujemca v časti A.2 súťažných podkladoch. 4. Verejný obstarávateľ neuzavrie zmluvu s uchádzačom, I.) ktorý ma povinnosť zapísať sa do registra partnerov verejného sektora (RPVS) a nie je zapísaný v RPVS; II.) ktorého subdodávatelia, ktorí majú povinnosť zapísať sa do RPVS a nie sú zapísaní v RPVS; III.) ktorý ma povinnosť zapísať sa do RPVS a ktorého konečným užívateľom výhod zapísaným v RPVS sú osoby, uvedené v § 11ods.1 písm c); IV.) ktorého subdodávatelia, ktorí majú povinnosť zapísať sa do RPVS majú v RPVS zapísaného konečného užívateľa výhod, ktorým je osoba podľa v §11 ods.1 písm c); Uchádzač je povinný riadiť sa ustanoveniami zákona č. 315/2016 o registri partnerov verejného sektora v znení neskorších predpisov. 5. Skutočnosti, ktoré môžu nastať v procese postupu zadávania zákazky, neupravené touto výzvou a súťažnými podkladmi, sa riadia príslušnými ustanoveniami zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní v platnom znení. 6. Predmet tejto zákazky môže byť financovaný z vlastných zdrojov Objednávateľa a/alebo z cudzích nenávratných finančných prostriedkov. V prípade schválenie zdrojov prostredníctvom dotačných alebo obdobných schém sa zhotoviteľ zaväzuje, že na základe výzvy Objednávateľa a bez zbytočného odkladu uzavrie písomný dodatok k Zmluve o dielo, ktorým v nevyhnutnej miere upravia svoje vzájomné práva a povinnosti tak, aby tieto boli v súlade so Zmluvou o poskytnutí nenávratných finančných prostriedkov, resp. jej ekvivalentom. 8. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo : - neprijať ani jednu ponuku v prípade, ak cena úspešnej ponuky prekročí výšku finančných prostriedkov vyčlenených verejným obstarávateľom na predmet zákazky - neuzavrieť zmluvu s uchádzačom, ktorý predložil ponuku presahujúcu limit predpokladanej hodnoty zákazky - neuzavrieť zmluvu s uchádzačom, ak verejný obstarávateľ nebude mať zabezpečené dostatočné finančné krytie na prefinancovanie predmetu zmluvy - zrušiť súťaž v súlade s § 57 zákona o verejnom obstarávaní