Vyhlásené obstarávanie

MODERNIZÁCIA A KONSOLIDÁCIA KOMUNIKAČNÉHO SYSTÉMU


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Žilinská univerzita v Žiline - Rektorát
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
130 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
32522000-8
Elektronická aukcia:
Áno
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Dátum vyhlásenia:
31. December 2014
Lehota na predkladanie ponúk:
22. Január 2015
Dátum otvárania ponúk:
22. Január 2015
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Žilinská univerzita v Žiline, Hospodársky blok, Kancelária č. 7, Odbor pre verejné obstarávanie, Univerzitná 3833, Žilina
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Neuvedené
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Najnižšia cena
    Detailné kritéria vo vestníku chýbajú

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je dodávka tovaru a súvisiacich služieb za účelom modernizácie a konsolidácie komunikačného systému verejného obstarávateľa. Cieľom riešenia a teda aj predmetom obstarávania je modernizácia a konsolidácia existujúceho komunikačného systému Siemens HiPath 4000, ktorý tvorí jadro komunikačnej siete Žilinskej univerzity v Žiline.

Doplňujúce informácie

1. Verejný obstarávateľ poskytuje súťažné podklady elektronicky a stanovuje ďalšiu elektronickú komunikáciu, ktorá sa realizuje prostredníctvom systému elektronického verejného obstarávania (systém EVO) - https://evo.gov.sk. Postup je upravený v príručke pre záujemcu/uchádzača - Príručka EVO pre Záujemcu/Uchádzača - Verejná súťaž, ktorá je zverejnená na stránke portálu EVO https://evo.gov.sk v položke menu Služby a EVO. Pre účasť v tejto zákazke je potrebné, aby sa záujemca zaregistroval prostredníctvom systému EVO do zákazky, ktorá je zverejnená na portáli EVO (https://evo.gov.sk) pod číslom 32.01 a pod názvom MODERNIZÁCIA A KONSOLIDÁCIA KOMUNIKAČNÉHO SYSTÉMU. 2. Súťažné podklady sú prístupné zaregistrovaným záujemcom do zákazky realizovanej prostredníctvom systému EVO (po schválení záujemcu verejným obstarávateľom má záujemca priamy a neobmedzený prístup k súťažným podkladom), a preto verejný obstarávateľ nebude poskytovať záujemcom súťažné podklady v listinnej podobe. 3. Akékoľvek vysvetľovanie v tejto zákazke sa realizuje elektronicky, a to výlučne prostredníctvom systému EVO. 4. Ďalšie usmernenia a upozornenia pre uchádzačov alebo záujemcov týkajúce sa ustanovení zákona pojednávajúce o elektronickej komunikácii a elektronickom verejnom obstarávaní a odporúčania na aplikáciu týchto ustanovení v systéme EVO sú obsiahnuté v Príručkách a odporúčaniach pre systém EVO, ktoré sú zverejnené na stránke portálu EVO https://evo.gov.sk v položke menu Príručky. 5. V prípade potreby môžu záujemcovia alebo uchádzači elektronicky požiadať o pomoc s prácou v systéme EVO na emailovej adrese helpdesku: helpdesk_evo@uvo.gov.sk. 6. V prípade zistenia alebo akéhokoľvek podozrenia z neštandardného správania sa systému EVO môžu si záujemcovia alebo uchádzači stiahnuť do svojho počítača formulár pre hlásenie porúch http://www.evo.gov.sk/RepErEVOEX.html, ktorý je zverejnený na stránke portálu EVO https://evo.gov.sk v položke menu, Hlásenie porúch a formulár elektronicky zaslať na e-mailovú adresu helpdesku: helpdesk_evo@uvo.gov.sk. 7. Presný dátum a čas otvárania častí ponúk označených ako Kritériá bude v súlade s § 41 ods. 2 a 3 ZVO oznámený všetkým uchádzačom, ktorých ponuky neboli vylúčené. Detailný popis požiadaviek na predkladanie ponúk, ako aj postup pri otváraní jednotlivých častí ponúk je uvedený v súťažných podkladoch.