Vyhlásené obstarávanie

Obnova hrobových miest v pamiatkovej podstate a statické zabezpečenie náhrobníkov na Národnom cintoríne v Martine, národnej kultúrnej pamiatke


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Martin
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
31 371,67
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45262512-3
Elektronická aukcia:
Áno
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
26. Júl 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
3. August 2023
Dátum otvárania ponúk:
3. August 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je zabezpečiť obnovu narušených hrobových miest v pamiatkovej podstate a statické zabezpečenie náhrobníkov na Národnom cintoríne v Martine, národnej kultúrnej pamiatke. Hroby v pamiatkovej podstate zaradené do plánovanej obnovy sú v narušenom (havarijnom) stave následkom poveternostných vplyvov s narušenou statikou (hrozí pád jednotlivých pomníkov) a je potrebné ich obnoviť a zastabilizovať z dôvodu zachovania bezpečnosti a zdravia návštevníkov cintorína, z dôvodu aby sa predišlo prípadným poškodeniam okolitých hrobov a z dôvodu zachovania kultúrnej pamiatky. Plánovaná obnova bola odkonzultovaná a odborne schválená Krajským pamiatkovým úradom Žilina vydaním rozhodnutia. Zákazka je vyhradená len pre dodávateľov, ktorí majú oprávnenie na kamenárske práce, resp. kameno - sochárske práce. Obnova predmetnej kultúrnej pamiatky musí byť realizovaná v súlade s vydaným rozhodnutím KPU Žilina. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je uvedené vo Výzve na predkladanie ponúk v nadväznosti na obchodné (zmluvné) podmienky, ktoré sú samostatnou prílohou tejto Výzvy.. Predmetom zákazky je zabezpečiť obnovu narušených hrobových miest v pamiatkovej podstate a statické zabezpečenie náhrobníkov na Národnom cintoríne v Martine, národnej kultúrnej pamiatke. Hroby v pamiatkovej podstate zaradené do plánovanej obnovy sú v narušenom (havarijnom) stave následkom poveternostných vplyvov s narušenou statikou (hrozí pád jednotlivých pomníkov) a je potrebné ich obnoviť a zastabilizovať z dôvodu zachovania bezpečnosti a zdravia návštevníkov cintorína, z dôvodu aby sa predišlo prípadným poškodeniam okolitých hrobov a z dôvodu zachovania kultúrnej pamiatky. Plánovaná obnova bola odkonzultovaná a odborne schválená Krajským pamiatkovým úradom Žilina vydaním rozhodnutia. Zákazka je vyhradená len pre dodávateľov, ktorí majú oprávnenie na kamenárske práce, resp. kameno - sochárske práce. Obnova predmetnej kultúrnej pamiatky musí byť realizovaná v súlade s vydaným rozhodnutím KPU Žilina. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je uvedené vo Výzve na predkladanie ponúk v nadväznosti na obchodné (zmluvné) podmienky, ktoré sú samostatnou prílohou tejto Výzvy.

Doplňujúce informácie

1. Uchádzač predkladá ponuku a dokumenty za dodanie predmetu zákazky v elektronickej podobe prostredníctvom elektronickej platformy EVO podľa požiadaviek uvedených pri zadávaní na portáli EVO. 2. Komunikácia a výmena informácií v procese verejného obstarávania medzi verejným obstarávateľom a záujemcami alebo uchádzačmi vrátane predkladania ponúk sa uskutočňuje v štátnom (slovenskom) jazyku a elektronicky (ďalej len elektronická komunikácia) prostredníctvom elektronickej platformy IS EVO s využitím všetkým funkcionalít IS EVO, ak nie je určené inak. 3. Systém IS EVO je dostupný na adrese https://eplatforma.vlada.gov.sk.