Vyhlásené obstarávanie

Sada centrifugálnej mechanickej podpory srdca s oxygenátorom


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Východoslovenský ústav srdcových a cievnych chorôb, a.s.
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
431 819,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
33184300-6
Elektronická aukcia:
Áno
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
7. August 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
4. September 2023
Dátum otvárania ponúk:
4. September 2023
Ponuka musí platiť do:
31. December 2023
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk sa uskutoční elektronicky na adrese verejného obstarávateľa a bude vykonané v súlade s § 54 ods. 3 zákona o verejnom obstarávaní ako neverejné z dôvodu použitia elektronickej aukcie.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 24

Opis obstarávania

Špeciálny zdravotnícky materiál pre kardiochirurgiu kompatibilný s riadiacou jednotkou CARDIOHELP. Podrobný opis predmetu zákazky je uvedený v Prílohe č. 5 - Špecifikácia predmetu zákazky súťažných podkladov.. Špeciálny zdravotnícky materiál pre kardiochirurgiu kompatibilný s riadiacou jednotkou CARDIOHELP. Podrobný opis predmetu zákazky je uvedený v Prílohe č. 5 - Špecifikácia predmetu zákazky súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

1. Verejný obstarávateľ uskutočňuje verejné obstarávanie ako nadlimitnú zákazku podľa § 66 ZVO. 2. Predmet zákazky nie je rozdelený na samostatné časti. 3. V zmysle § 20 ods. 2 ZVO verejný obstarávateľ realizuje zákazku prostredníctvom systému Josephine na adrese: https://josephine.proebiz.com/sk/tender/44419/summary. Dorozumievanie a komunikácia medzi verejným obstarávateľom a záujemcami/uchádzačmi sa uskutočňuje v tomto verejnom obstarávaní v rozsahu stanovenom v súťažných podkladoch elektronickou formou prostredníctvom systému Josephine. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch. 4. Zábezpeku ponuky verejný obstarávateľ nevyžaduje. 5. Verejný obstarávateľ požaduje predloženie dokladov preukazujúcich splnenie ostatných požiadaviek na predmet zákazky, ktoré sú podrobne popísané v súťažných podkladoch. 6. Vzájomná komunikácia a dorozumievanie medzi verejným obstarávateľom, záujemcami, resp. uchádzačmi sa bude uskutočňovať iba v slovenskom jazyku, príp. českom jazyku. 7. Pri uzavretí rámcovej dohody sa bude verejný obstarávateľ riadiť a postupovať ustanoveniami ZVO. 8. Predmetné verejné obstarávanie nie je zeleným obstarávaním, ani obstarávaním inovácií a je zamerané na sociálne aspekty. 9. Skutočnosti, týkajúce sa postupu zadávania zákazky, neupravené v súťažných podkladoch sa riadia príslušnými ustanoveniami ZVO v platnom znení. 10. SP a všetky dokumenty potrebné k vypracovaniu ponuky (vrátane príslušných informácií týkajúcich sa prípravnej trhovej konzultácie) k predmetnému obstarávaniu sú uverejnené v príslušnej zákazke na adrese: https://josephine.proebiz.com/sk/tender/44419/summary v systéme JOSEPHINE umiestnenom na webovej adrese https://josephine.proebiz.com/, čím verejný obstarávateľ umožňuje neobmedzený a priamy prístup k podkladom. 11. Verejný obstarávateľ nerealizoval na uvedenú zákazku prípravnú trhovú konzultáciu. 12. Uchádzač, s ktorým bude podpísaná rámcová dohoda a jeho prípadní subdodávatelia musia byť pred podpisom predmetnej rámcovej dohody zapísaní v Registri partnerov verejného sektora, v prípade ak to bude relevantné v súlade s platnou legislatívou.