Vyhlásené obstarávanie

Rekonštrukcia elektrickej prípojky NN na parcele č. 1841/1 pre napájanie Centra sociálnych služieb TAU v obci Turie – havária


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Centrum sociálnych služieb TAU
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
25 513,56
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45310000-3
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
8. August 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
24. August 2023
Dátum otvárania ponúk:
24. August 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je výber dodávateľa Rekonštrukcie elektrickej prípojky NN na parcele č. 1841/1 pre napájanie Centra sociálnych služieb TAU v obci Turie havária pre Centrum sociálnych služieb TAU, Turie 296, 013 12 Turie v zmysle Projektovej dokumentácie a dokumentu Výkaz výmer. Podrobný opis predmetu zákazky ako aj rozsah, je uvedený v Situácií prípojky NN, Technickej správe, Schéme rozvádzača a vo Výkaze výmer. Dodacia lehota je do 20.10.2023. Označenie konkrétnych výrobkov názvom definuje požadovaný stupeň kvality, resp. súbor funkčných a úžitkových vlastností. Verejný obstarávateľ umožňuje nahradiť takýto výrobok ekvivalentom, ktorý však spĺňa kvalitatívnu úroveň príkladového výrobku.. Podrobný opis predmetu zákazky ako aj rozsah, je uvedený v Situácií prípojky NN, Technickej správe, Schéme rozvádzača a vo Výkaze výmer.

Doplňujúce informácie

Verejný obstarávateľ neuzatvorí zmluvu s uchádzačom, ktorý nepredloží čestné vyhlásenie, ktoré tvorí prílohu tejto výzvy. Ponuka takéhoto uchádzača bude vylúčená z hodnotenia. V prípade, že uchádzač nedodrží podmienky uvedené vo výzve na predloženie ponuky bude vylúčený a Rámcovú dohodu verejný obstarávateľ uzatvorí s uchádzačom, ktorý sa umiestnil ako ďalší v poradí a splnil podmienky uvedené v tejto výzve. Uchádzačom NAVRHOVANÁ JEDNOTKOVÁ ZMLUVNÁ CENA pre predmet zákazky BUDE vyjadrená BEZ DPH AJ S DPH V EUR a zahŕňa realizáciu rekonštrukcie elektrickej prípojky NN v zmysle priloženej Technickej správy, Situácie prípojky NN a Schémy rozvádzača. Verejný obstarávateľ nebude akceptovať žiadne navýšenie cien z dôvodu nedostatočného preštudovania podmienok uvedených vo výzve, alebo v návrhu Zmluvy o dielo. Predávajúci poskytuje záruku v trvaní 60 mesiacov. Predávajúci sa zaväzuje, že cena nebude navyšovaná v čase plnenia. Doklady preukazujúce splnenie podmienok účasti uchádzačov so sídlom mimo územia Slovenskej republiky musia byť predložené v pôvodnom jazyku a súčasne musia byť úradne preložené do štátneho (slovenského) jazyka, okrem dokladov predložených v českom jazyku. Ak sa zistí rozdiel v ich obsahu, rozhodujúci je úradný preklad do slovenského jazyka. V prípade, že bude predložená jedna ponuka, alebo nebude predložená ani jedna ponuka bude verejné obstarávanie zrušené. Následne bude vyhlásené nové verejné obstarávanie na predmet zákazky. Po lehote na predkladanie ponúk už nebude nasledovať elektronická aukcia. S uchádzačom, ktorého cenová ponuka sa po lehote na predkladanie ponúk umiestni na 1. mieste, a zároveň predloží čestné vyhlásenie, ktoré je prílohou tejto výzvy na predkladanie ponúk a splní všetky podmienky uvedené vo výzve na predloženie ponuky bude uzatvorená Zmluva o dielo. V prípade, že uchádzač nedodrží podmienky uvedené vo výzve na predloženie ponuky bude vylúčený a Zmluvu o dielo verejný obstarávateľ uzatvorí s uchádzačom, ktorý sa umiestnil ako ďalší v poradí. Požadované prílohy k cenovej ponuke: -Výkaz výmer príloha výzvy, -Výpis z Obchodného registra / Živnostenského registra, -čestné vyhlásenie príloha výzvy.