Vyhlásené obstarávanie

Vypracovanie a dodanie projektovej dokumentácie pre projekt : Zníženie energetickej náročnosti objektu Základnej školy s materskou školou, J. Mudrocha 1343/19 , 905 01 Senica


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Senica
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
39 500,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
71200000-0
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
18. August 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
28. August 2023
Dátum otvárania ponúk:
28. August 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je vypracovanie a dodanie projektovej dokumentácie pre projekt : Zníženie energetickej náročnosti objektu Základnej školy s materskou školou J. Mudrocha 1343/19, 905 01 Senica.. Vypracovanie projektovej dokumentácie pre stavebné povolenie v podrobnosti vykonávacieho projektu, v rámci ktorého je plánovaná rekonštrukcia objektov Základnej školy s materskou školou. Riešené územie sa nachádza v katastrálnom území Senica areál Základnej školy s materskou školou, J. Mudrocha 1343/19, 905 01 Senica . Jedná sa o kategóriu budov - objekty školy a školského zariadenia . Budova základnej školy s materskou školou sa nachádza na parcele číslo: 3465/4 , katastrálne územie Senica . Budova školy má obdĺžnikový tvar s átriom . Budovu tvoria 3 podlažia , jednotlivé objekty sú riešené plochou strechou . Budova je momentálne využívaná pre potreby základnej školy s materskou školou , ktorú navštevuje : 295 žiakov a 60 detí v materskej škole. Súčasťou školy sú aj objekt školskej jedálne, telocvične a hospodársky pavilón. Technické parametre budovy : - Celková zastavaná plocha objektov : 3 997,65 m2 - Celková podlahová plocha objektov : 6 574 m2 - Celkový obostavaný priestor : 26 622 m3 - Počet podlaží : 3 - Konštrukčná výška : 11,28 m Projektová dokumentácia má zodpovedať energetickým požiadavkám najmä z hľadiska budúcich nákladov na prevádzku objektu . 1.ROZSAH REKONŠTRUKCIE: SO 01 Zníženie energetickej náročnosti - Zateplenie fasády všetkých objektov budovy - Zateplenie a rekonštrukcia všetkých striech s možnosťou riešenia zelenej strechy - Bleskozvod - Možnosť riešenia fotovoltaických panelov na ohrev teplej vody na objekte jedálne, - Vypracovanie energetického auditu objektov - Požadujeme minimálnu úsporu energie na budove 30% SO 02 Riešenie bezbariérové vstupu - Vonkajšieho vstupu do budovy - Vnútorné riešenie bezbariérovosti napr. schodolez a pod. SO 03 Exteriér: - vytvorenie exteriérovej relaxačno oddychovej zóny pre žiakov , pre potreby školskej družiny a detí v materskej škole, - návrh zelene - návrh exteriérového mobiliáru ( lavičky , koše, prístrešok, riešenie vonkajšej prírodnej učebne a pod.) Bližšia špecifikácia predmetu obstarávania je uvedená v súťažných podkladoch, ktoré tvoria prílohu tejto výzvy.

Doplňujúce informácie

1. Verejný obstarávateľ otváranie ponúk zabezpečí prostredníctvom funkcionality IS EVO, tzn. že v okamihu otvorenia ponúk systém IS EVO vygeneruje a odošle Zápisnicu z otvárania ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku do lehoty na predkladanie ponúk. 2. Verejný obstarávateľ bude pri akejkoľvek komunikácii so záujemcami a uchádzačmi postupovať podľa § 20 zákona o VO prostredníctvom systému IS EVO. Záujemca alebo uchádzač má možnosť registrovať sa do systému pomocou hesla alebo pomocou občianskeho preukazu s elektronickým čipom a osobitým bezpečnostným kódom (eiD). 3. Verejný obstarávateľ podľa ustanovenia § 40 ods. 6 písm. g) zákona o VO vylúči z verejného obstarávania uchádzača, ak na základe dôveryhodných informácií má dôvodné podozrenie, že uchádzač uzavrel v danom verejnom obstarávaní s iným hospodárskym subjektom dohodu narúšajúcu hospodársku súťaž. 4. Predmetné obstarávanie nie je zelené obstarávanie ani obstarávanie inovácií ani obstarávanie zamerané na sociálne aspekty.