Vyhlásené obstarávanie

"Vybudovanie nového OAIM – prístrojové vybavenie" – Vybavenie lôžkami a príslušenstvom


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Nemocnica s poliklinikou Prievidza so sídlom v Bojniciach
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
234 697,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
33192100-3
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
24. August 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
26. September 2023
Dátum otvárania ponúk:
26. September 2023
Ponuka musí platiť do:
31. Január 2024
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
On-line sprístupnenia / otvárania ponúk sa môže zúčastniť iba uchádzač, ktorého ponuka bola predložená v lehote na predkladanie ponúk. Miestom on-line sprístupnenia ponúk je webová adresa https:// josephine.proebiz.com/sk, totožná záložka ako pri predkladaní ponúk
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v dňoch (od zadania zákazky) : 90

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je dodávka lôžok na zdravotnícke účely s príslušenstvom pre potreby nového OAIM NsP Prievidza so sídlom v Bojniciach. Súčasťou predmetu zákazky sú súvisiace služby: Doprava na miesto dodania, montáž a inštalácia na mieste dodania, vykonanie skúšok, skúšobnej prevádzky, prvé zaškolenie obsluhy, poskytovanie záručného servisu. Požaduje sa dodanie nového nepoužívaného nerepasovaného zariadenia, ktoré je schválené na dovoz a predaj v Slovenskej republike resp. v rámci Európskej únie a bude vyhovovať platným medzinárodným normám, STN, všeobecne záväzným právnym predpisom. Požaduje sa poskytnutie záruky na predmet zákazky v trvaní min. 24 mesiacov odo dňa prevzatia predmetu zákazky. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch. Predmetom zákazky je dodávka lôžok na zdravotnícke účely s príslušenstvom (konkrétne Polohovateľných elektrických lôžok na intenzívnu starostlivosť vrátane automatického laterálneho náklonu, automatickej váhy a matraca v požadovanom množstve 9ks, Sprchovacieho lôžka v požadovanom množstve 1 ks, Transportného RTG transparentného lôžka v požadovanom množstve 2 ks, Transportného kresla v požadovanom množstve 1 ks, Nočných stolíkov s výklopnou jedálenskou doskou v požadovanom množstve 9 ks) pre potreby nového OAIM NsP Prievidza so sídlom v Bojniciach. Doprava na miesto dodania, montáž a inštalácia na mieste dodania, vykonanie skúšok, skúšobnej prevádzky, prvé zaškolenie obsluhy, poskytovanie záručného servisu. Požaduje sa poskytnutie záruky na predmet zákazky v trvaní min. 24 mesiacov odo dňa prevzatia predmetu zákazky.

Doplňujúce informácie

1.V zmysle § 66 ods.7 zákona o verejnom obstarávaní verejný obstarávateľ rozhodol, že vyhodnotenie splnenia podmienok účasti a vyhodnotenie ponúk z hľadiska splnenia požiadaviek na predmet zákazky sa uskutoční po vyhodnotení ponúk na základe kritéria na vyhodnotenie ponúk. 2.Verejný obstarávateľ bude pri komunikácii v celom procese obstarávania, t.j. pred aj po lehote na predkladanie ponúk postupovať v zmysle § 20 zákona o verejnom obstarávaní prostredníctvom komunikačného rozhrania systému Josephine; Podrobnejšie informácie ohľadom komunikácie sú uvedené v súťažných podkladoch. 3.Pravidlá pre doručovanie: zásielka sa považuje za doručenú záujemcovi/uchádzačovi, ak jej adresát bude mať objektívnu možnosť oboznámiť sa s jej obsahom, t.j. ako náhle sa dostane zásielka do sféry jeho dispozície. Za okamih doručenia sa v systéme Josephine považuje okamih jej odoslania v systéme Josephine a to v súlade s funkcionalitou systému. 4.Ponuka bude vyhotovená elektronicky v zmysle § 49 ods. 1 písm. a) zákona o verejnom obstarávaní a vložená do systému Josephine umiestnenom na webovej adrese https://josephine.proebiz.com/ 5.Predkladanie ponúk je umožnené iba autentifikovaným uchádzačom. Autentifikácia je podrobne uvedená v súťažných podkladoch 6.Súťažné podklady a ostatná dokumentácia k predmetnému obstarávaniu bude uverejnená v profile verejného obstarávateľa umiestnenom na webovej adrese https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie-profilov/zakazky/2154 , čím verejný obstarávateľ umožní neobmedzený a priamy prístup k podkladom. 7.Komunikačným jazykom v tejto verejnej súťaži je slovenský jazyk. 8.Elektronická aukcia sa nepoužije 9.Všetky ďalšie relevantné informácie sú uvedené v súťažných podkladoch. Verejné obstarávanie nie je zelené verejné obstarávanie, nie je obstarávanie inovácií, nie je obstarávanie zamerané na sociálne aspekty. 10 . Zábezpeka ponuky sa vyžaduje vo výške 10 000,00 EUR (slovom: Desaťtisíc EUR). Spôsob a podmienky zloženia zábezpeky sú stanovené podľa zákona o verejnom obstarávaní a podrobne rozpísané v súťažných podkladoch. Zloženie zábezpeky preukážu uchádzači v ponukách.