Vyhlásené obstarávanie

Výmena prvkov skate parku na vodnom diele Žilina.


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Žilina
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
141 474,29
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
37450000-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
5. September 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
13. September 2023
Dátum otvárania ponúk:
13. September 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Verejný obstarávateľ umožní účasť na sprístupnení elektronických častí ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Ostatné informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je kompletná realizácia nových prekážok na ploche skate parku a ich uvedenie do prevádzky, vrátane demontáže pôvodných prvkov, dodávky, montáže nových prvkov a uvedenia do prevádzky v súlade s projektovou dokumentáciou. Tvar, rozmery, technické vyhotovenie a rozmiestnenie prekážok na ploche skate parku musia spĺňať bezpečnostnú a technickú normu STN EN 14904 Povrchy pre športové areály. Zhoda výrobkov s touto normou bude potvrdená podľa Nariadenia vlády SR č. 84/2019 Z.z. z 27. marca 2019, ktorým sa zrušuje nariadenie vlády Slovenskej republiky č. 349/2010 Z.z., ktorým sa ustanovujú podrobnosti o technických požiadavkách a postupoch posudzovania zhody na prostriedky ľudovej zábavy, zariadenia detských ihrísk a športovo-rekreačné zariadenia. Bližšie požiadavky na technické parametre sú uvedené v prílohe č. 1 tejto výzvy.. Technické riešenie prekážok ponúka dlhšiu životnosť bez zhoršenia jazdných vlastností alebo bezpečnosti. Základná konštrukcia prekážky je z oceľových žiarovo pocínovaných profilov. Drevená mriežka povrchu pre jazdu zostala rovnaká, je pokrytá nepriepustnou fóliou s asfaltovým jadrom, ktorá zabráni prenikaniu vody cez medzery povrchu pre jazdu a okolo skrutiek do rámov mriežky. Na vonkajšej zvisle konštrukcii bude na bočnici umiestnená skrinka na PIN s batériovým automatickým AED defibrilátorom.

Doplňujúce informácie

VI.3.1 Postup zadávania zákazky sa realizuje systémom elektronického verejného obstarávania prostredníctvom informačného systému EPVO na stránke https://www.isepvo.sk/ Ďalšie podrobnosti týkajúce sa spôsobu dorozumievania sú uvedené v Pokynoch na vypracovanie ponuky. Podmienkou pre úspešnú komunikáciu v systéme EPVO a pre úspešné predkladanie ponúk je, aby mal uchádzač príslušné technické a odborné predpoklady technické vybavenie a odborné ovládanie systému EPVO. VI.3.2 V prípade, že subjekt ešte nie je zaregistrovaný v privátnej zóne na portáli https://www.isepvo.sk/, pre účasť na elektronickom verejnom obstarávaní, resp. komunikáciu v IS EPVO a pre elektronické predkladanie ponuky prostredníctvom IS EPVO, je potrebné vykonať registráciu subjektu v privátnej zóne. VI.3.3 Skutočnosti, týkajúce sa postupu zadávania zákazky, neupravené vo výzve na predkladanie ponúk a v súťažných podkladoch sa riadia príslušnými ustanoveniami zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov. VI.3.4 V rámci tejto súťaže sa primerane uplatňujú ustanovenia § 112 ods. 7 písm. b) zákona o VO, teda verejný obstarávateľ uskutoční vyhodnotenie splnenia podmienok účasti po vyhodnotení ponúk podľa § 53 a § 54 zákona (super reverz). VI.3.5 Vzhľadom na podmienky účasti, technické špecifikácie, kritériá na vyhodnotenie ponúk alebo podmienky plnenia zmluvy, nie je predmetné VO zelené, obstarávanie inovácií ani zamerané na sociálne aspekty.