Vyhlásené obstarávanie

Strojno-technologické vybavenie Zberného dvora v obci Veľké Zlievce - LC 1


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Veľké Zlievce
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
154 536,67
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
42990000-2
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
7. September 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
22. September 2023
Dátum otvárania ponúk:
22. September 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk sa uskutoční ako On-line sprístupnenie ponúk, t.j. automatické vytvorenie a odoslanie zápisnice z otvárania ponúk spĺňajúcej náležitosti podľa § 52 ods. 2 Zákona o verejnom obstarávaní, všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku do lehoty na predkladanie ponúk prostredníctvom IS EVO.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Opis obstarávania

Verejný obstarávateľ Obec Veľké Zlievce požaduje dodanie predmetu zákazky Strojno-technologické vybavenie Zberného dvora v obci Veľké Zlievce - LC 1: Logický celok č. 1: Kolesový traktor s príslušenstvom -Kolesový traktor - 1 ks, -Čelný nakladač - 1 ks, -Traktorový príves - 1 ks, -Traktorový nosič kontajnerov - 1 ks Podrobný opis predmetu zákazky je uvedený v prílohe č. 1 Návrhu kúpnej zmluvy a vo zvyšných častiach súťažných podkladov, ktoré sú zverejnené v profile.. Logický celok č. 1: Kolesový traktor s príslušenstvom -Kolesový traktor - 1 ks, -Čelný nakladač - 1 ks, -Traktorový príves - 1 ks, -Traktorový nosič kontajnerov - 1 ks Podrobný opis predmetu zákazky je uvedený v prílohe č. 1 Návrhu kúpnej zmluvy a vo zvyšných častiach súťažných podkladov, ktoré sú zverejnené v profile.

Doplňujúce informácie

1. Verejný obstarávateľ v súlade s ustanovením § 20 zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní určuje prostriedky elektronickej komunikácie vrátane doručovania tak, aby boli všeobecne dostupné, nediskriminačné a prepojiteľné so všeobecne používanými produktmi informačných a komunikačných technológií, a aby nedošlo k obmedzeniu možnosti záujemcov alebo uchádzačov zúčastniť sa verejného obstarávania. Komunikácia sa bude uskutočňovať elektronicky spôsobom určeným funkcionalitou IS EVO na portáli www.isepvo.sk 2. V súlade s § 56 ods. 12 ZVO si verejný obstarávateľ vyhradzuje právo podľa svojho uváženia predĺžiť lehotu na poskytnutie súčinnosti zo strany uchádzačov podľa § 56 ods. 8 a 9 na viac ako 5 pracovných dní. 3. VO je zelené a nie je zamerané na sociálne aspekty. Nejde o obstaranie inovácií. 4. Ďalšie podmienky a požiadavky týkajúce sa tohto verejného obstarávania sú uvedené v súťažných podkladoch a v príslušných právnych predpisoch.