Vyhlásené obstarávanie

Obnova budovy základnej školy s materskou školou sv. Jána Nepomuckého – zmena palivovej základne


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Základná škola s materskou školou sv. Jána Nepomuckého
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
252 414,20
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45214210-5
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Dátum vyhlásenia:
21. Október 2014
Lehota na predkladanie ponúk:
25. November 2014
Dátum otvárania ponúk:
25. November 2014
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Kancelária riaditeľky základnej školy s materskou školou, Klčov 28, - komisia bude otvárať ponuky dňa 20. 11. 2014 o 10:00 hod. v zmysle § 100 ods. 1 písm. h) v nadväznosti na § 41 zákona o verejnom obstarávaní. V tento deň komisia najskôr overí neporušenosť obálok/obalov jednotlivých ponúk doručených v lehote na predkladanie ponúk a následne ich otvorí, vrátane ich častí Ostatné. Otváranie ponúk a následné vyhodnotenie časti ponuky Ostatné je neverejné. - otváranie častí ponúk, označených ako "Kritériá" vykoná komisia len vo vzťahu k ponukám, ktoré neboli vylúčené, a to na mieste a v čase oznámenom uchádzačom, ktorých ponuky neboli vylúčené. Verejný obstarávateľ v zmysle § 41 ods. 3 zákona o verejnom obstarávaní umožňuje účasť na otváraní častí ponúk, označených ako "Kritériá" všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk a ktorých ponuka nebola vylúčená.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Neuvedené
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Neuvedené
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Najnižšia cena
    Detailné kritéria vo vestníku chýbajú

Opis obstarávania

Obnova budovy základnej školy s materskou školou zahrňuje realizáciu zmeny palivovej základne, kotolne, realizáciu alternatívneho využitia ohrevu TUV spôsobom slnečných kolektorov, realizáciu systému riadenia výmeny vzduchu v celej budove prostredníctvom rekuperáčnej jednotky, zateplenie fasády a výmenu exteriérových otvorov, okien a dverí. Obnova budovy sa zrealizuje podľa spracovanej a odsúhlasenej projektovej dokumentácie v plnom rozsahu. Podrobný opis zákazky je uvedený v súťažných podkladoch, v časti projektová dokumentácia. Realizácia stavebných prác: február 2015 december 2015.

Doplňujúce informácie

Verejný obstarávateľ poskytne záujemcovi súťažné podklady po predložení písomnej žiadosti a po zaplatení úhrady za poskytnutie súťažných podkladov, ktorú záujemca preukáže pri doručení žiadosti o poskytnutie súťažných podkladov. Žiadosť o poskytnutie súťažných podkladov môže byť verejnému obstarávateľovi doručená e-mailom na adresu: zsms_klcov@post.sk, poštou na adresu: Základná škola s materskou školou sv. Jána Nepomuckého, Klčov 28, 053 02 Klčov alebo osobne. Žiadosť o poskytnutie súťažných podkladov musí byť napísaná v slovenskom, prípadne českom jazyku, musí z nej byť zrejme, čo sa žiada a musí obsahovať nasledujúce údaje: 1. identifikácia tejto súťaže - číslo vestníka, dátum zverejnenia, číslo oznámenia vo vestníku, 2. identifikácia záujemcu : obchodný názov, sídlo a IČO záujemcu, 3. kontaktná osoba s uvedením telefonického a emailového kontaktu, ktorá bude záujemcu zastupovať pri komunikácii na túto zákazku, 4. obsah žiadosti, požadovaný spôsob doručenia súťažných podkladov záujemcovi, v prípade osobného prevzatia, meno a priezvisko osoby oprávnenej na osobné prevzatie súťažných podkladov a jej telefónne číslo 5. podpis štatutára podľa registrácie (Obchodný register, živnostenský register alebo iný register), resp. osoby oprávnenej konať za záujemcu/uchádzača na základe splnomocnenia, ktoré bude súčasťou žiadosti o poskytnutie súťažných podkladov. Žiadosť o súťažné podklady zaslaná e-mailom, musí byť verejnému obstarávateľovi doručená aj poštovou zásielkou. Po obdŕžaní žiadosti o poskytnutie súťažných podkladov, budú tieto záujemcovi zaslané poštovou zásielkou alebo si ich prevezme osobne vo vopred dohodnutom termíne. Súťažné podklady sa budú vydávať v sídle verejného obstarávateľa: Základná škola s materskou školou sv Jána Nepomuckého, Klčov 28, 053 02 Klčov, ekonomické oddelenie. Z dôvodu spracovania reálnej ponuky, verejný obstarávateľ odporúča uskutočniť obhliadku miesta realizácie stavebných prác. Obhliadka sa uskutoční dňa 12. 11. 2014 o 14:00 hod. . Zraz účastníkov obhliadky o 14:00 hod. pred sídlom Základnej školy s materskou školou sv. Jána Nepomuckého, Klčov 28. Komunikácia verejného obstarávateľa so záujemcami/uchádzačmi sa bude uskutočňovať písomne v slovenskom jazyku. Ponuka a všetky doklady a dokumenty, ktoré sú súčasťou ponuky vo verejnom obstarávaní musia byt predložené v štátnom jazyku, okrem dokladov predložených v českom jazyku. Doklady splnenia podmienok účasti uchádzačov alebo záujemcov so sídlom mimo územia Slovenskej republiky musia byt predložené v pôvodnom jazyku a súčasne musia byt preložené do štátneho jazyka okrem dokladov predložených v českom jazyku. Ak sa zistí rozdiel v ich obsahu, rozhodujúci je preklad v štátnom jazyku. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo neprijať ani jednu z predložených ponúk v prípade, ak sa podstatne zmenia okolnosti, za ktorých bolo toto verejné obstarávanie vyhlásené a nebolo možné ich predvídať, alebo sa prekročia finančné možnosti verejného obstarávateľa.