Vyhlásené obstarávanie

Bzenica, úprava Vyhnianskeho potoka


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
SLOVENSKÝ VODOHOSPODÁRSKY PODNIK, štátny podnik
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
2 100 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45246400-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Dátum vyhlásenia:
9. September 2014
Lehota na predkladanie ponúk:
30. September 2014
Dátum otvárania ponúk:
30. September 2014
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Otváranie jednotlivých častí ponúk sa uskutoční na adrese verejného obstarávateľa podľa bodu I.1. tejto výzvy, nasledovným spôsobom: - otváranie časti ponúk Ostatné je neverejné a pri otváraní ponúk komisia postupuje podľa § 41 zákona o verejnom obstarávaní, - otváranie časti ponúk Kritérium sa uskutoční v termíne podľa § 41 ods. 2 a spôsobom podľa § 41 ods. 3 zákona o verejnom obstarávaní.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Neuvedené
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Neuvedené
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Najnižšia cena
    Detailné kritéria vo vestníku chýbajú

Opis obstarávania

Úprava Vyhnianskeho potoka bude realizovaná na dvoch úsekoch. V intraviláne obce Bzenica je úsek dlhý 859 m a v extraviláne od rkm 3,478 (pozdĺž objektov ČOV) cez miestnu časť Bzenice Dolné Stupy po rkm 4,003 (cestný most) je dĺžka navrhovanej úpravy 525 m. Je navrhnutý otvorený dvojitý lichobežníkový profil s v kombinácií s jednostranným, resp. obojstranným oporným múrom. Oporný múr je navrhnutý z prefabrikátov s kombináciou s betónom a železobetónom. Svah bude opevnený dlažbou z lomového kameňa a nad dlažbou zatrávnením. Dno bude stabilizované kamennými prahmi a stupňami. Stavba pozostáva hlavne z týchto prác : odstránenie drevín 8650 m2, výkopy vodotokov 12741 m3, hĺbené výkopy 3000 m3, vodorovné premiestnenie výkopku 11617 m3, oporný múr z prefabrikátov 740 m3, železobetónové rímsy 267,5 m3, zaisťovacie prahy a pätky z lomového kameňa 619 m3, pohodenie dna z kameniva 63-125 mm v objeme 351 m3, dlažba z lomového kameniva hrúbky 20 cm na ploche 1204 m2, rozprestretie ornice a zasiatie trávnika 5130 m2. V rámci stavby bude potrebné preložiť dva stožiare pre oznamovacie káble a 26 m vodovodného potrubia HDPE DN 100.

Doplňujúce informácie

1. Všetky náklady a výdavky spojené s prípravou a predložením ponuky znáša uchádzač bez finančného nároku voči verejnému obstarávateľovi, a to bez ohľadu na výsledok verejného obstarávania. 2. Záujemcovia si súťažné podklady vyžiadajú na základe písomnej žiadosti (podpísanej štatutárnym orgánom, jeho zástupcom a lebo osobou poverenou konať vo verejnom obstarávaní za záujemcu) doručenej verejnému obstarávateľovi elektronickou poštou na e-mailovú adresu: tatiana.deveckova@svp.sk; najneskôr v termíne do 25.9.2014. 3. Súťažné podklady nebudú záujemcom zasielané poštovou zásielkou, ale elektronicky na ich kontaktné adresy uvedené v žiadosti. 4. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo neprijať ani jednu ponuku v prípade, že navrhovaná cena predmetu zákazky 5/6bude prevyšovať hodnotu finančných prostriedkov plánovaných verejným obstarávateľom, resp. zrušiť súťaž, ak sa podstatne zmenia okolnosti za ktorých bola vyhlásená.