Vyhlásené obstarávanie

VS Nosice - rekonštrukcia koruny betónovej priehrady


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
SLOVENSKÝ VODOHOSPODÁRSKY PODNIK, štátny podnik
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
1 393 213,32
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45247211-2
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Dátum vyhlásenia:
9. September 2014
Lehota na predkladanie ponúk:
29. September 2014
Dátum otvárania ponúk:
29. September 2014
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
SLOVENSKÝ VODOHOSPODÁRSKY PODNIK, štátny podnik, Odštepný závod Piešťany, Nábrežie Ivana Krasku 3/834, 921 80 Piešťany, v zasadačke na 1. N.P. v miestnosti č. 103.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Neuvedené
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Neuvedené
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Najnižšia cena
    Detailné kritéria vo vestníku chýbajú

Opis obstarávania

Účelom stavebného objektu je rekonštrukcia koruny priehrady a plošiny nad výtokmi. Táto pozostáva najmä z rekonštrukcie vozovky, rekonštrukcia ríms, výmeny existujúceho betónového zábradlia za nové oceľové zábradlie a výmeny pôvodného verejného osvetlenia na korune priehrady. Zároveň dôjde aj k vybudovaniu nového kamerového systému, ktorý bude sledovať priehradu, objekty SVP a blízke okolie. Stavba je členená v zmysle projektovej dokumentácie na stavebné objekty: D 201 REKONŠTRUKCIA KORUNY PRIEHRADY, D 202 REKONŠTRUKCIA POVRCHU PLOŠINY NAD VÝTOKMI, D 451 REKONŠTRUKCIA VEREJNÉHO OSVETLENIA a D 452 OCHRANA OBJEKTU PRIEHRADY.

Doplňujúce informácie

Termín začatia prác uvedený v bode II.3. je predpokladaný. V zmysle zmluvy bude možné začatie prác do 14 dní od podpísania zmluvy na základe výsledku verejnej súťaže. Stanovený termín ukončenia stavby do 30.09.2015 je záväzný. Vzhľadom na skutočnosť, že predmet zákazky bude spolufinancovaný z fondov EÚ a štátneho rozpočtu verejný obstarávateľ uzavrie zmluvu s úspešným uchádzačom až po overení a schválení procesu verejného obstarávania riadiacim orgánom MŽP SR. S úspešným uchádzačom bude uzavretá zmluva o dielo len v prípade zabezpečenia spolufinancovania projektu zo zdrojov Kohézneho fondu a štátneho rozpočtu na predmetnú zákazku v celom rozsahu oprávnených nákladov z hodnoty zákazky na základe výsledkov verejnej súťaže. Verejný obstarávateľ požaduje, aby úspešný uchádzač ako zhotoviteľ predmetných prác mal uzatvorené poistenie zodpovednosti za škodu spôsobenú podnikateľom v predmete zákazky najmenej vo výške ponukovej ceny v EUR, alebo ekvivalent v inej mene, počas celej doby realizácie stavby. Predmet zákazky sa realizuje v rámci Kohézneho fondu EÚ a preto sa zhotoviteľ zaväzuje strpieť výkon kontroly/auditu/overovania súvisiaceho s predmetom plnenia počas platnosti a účinnosti zmluvy o poskytnutí NFP, ktorú má verejný obstarávateľ uzatvorenú s poskytovateľom nenávratných finančných príspevkov, a to oprávnenými osobami a poskytnúť im všetku súčinnosť. Súťažné podklady je možné si vyžiadať na základe písomnej žiadosti na kontaktnom mieste uvedenom v bode I.1). Záujemcovi budú zaslané poštou na CD, nie v listinnej podobe. Záujemcovi budú zaslané poštou na CD, nie v listinnej podobe. Pri vyžiadaní súťažných podkladov záujemcom elektronickými prostriedkami (e-mail), záujemca zašle žiadosť v písomnej listovej podobe v originálnom vyhotovení poštou. Všetky náklady a výdavky spojené s prípravou a predkladaním ponuky znáša záujemca/uchádzač bez finančného nároku voči verejnému obstarávateľovi, a to bez ohľadu na výsledok verejného obstarávania. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo neprijať ani jednu ponuku, ktorej cena prevyšuje predpokladanú hodnotu zákazky predmetnej stavby, resp. právo zrušiť vyhlásený postup verejného obstarávania z dôvodov uvedených v § 46 zákona o verejnom obstarávaní.