Vyhlásené obstarávanie

Terénne úžitkové vozidlo pre prácu v lese


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
LESY, s.r.o. Banská Belá
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
27 531,66
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
34113300-5
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Dátum vyhlásenia:
19. August 2014
Lehota na predkladanie ponúk:
12. September 2014
Dátum otvárania ponúk:
12. September 2014
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Otváranie ponúk časti "Ostatné" bez účasti uchádzačov. Otváranie sa uskutoční v zasadačke LESY, s.r.o. Banská Belá Banská Belá 201, 966 15
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Neuvedené
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Neuvedené
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa


Ekonomicky najvýhodnejšia ponuka z hľadiska

  • 80 % Cena predmetu obstarávania s DPH
  • 20 % Zhoda s technickými a funkčnými požiadavkami:

Opis obstarávania

Terénne vozidlo kategórie N1G s pohonom všetkých kolies, určeným pre jazdu na spevnených a nespevnených komunikáciách ako aj jazdu v teréne s ložnou plochou.Karoséria celokovová, na rebrinovom ráme 4 dverová, 5 miestna. Výkon min 100 kW.

Doplňujúce informácie

Súťažné podklady si záujemca môže vyžiadať na základe písomnej žiadosti v slovenskom jazyku doručenej poštou, elektronickou poštou alebo osobne na horeuvedenej adrese v pracovných dňoch v dobe od 08:00 do 14:00 hod. V žiadosti musí byť uvedené obchodné meno a sídlo alebo miesto podnikania, kontaktné meno a adresu, telefón, fax a emailovú adresu. Žiadosť o súťažné podklady musí byť podpísaná oprávnenou osobou alebo overenou osobou na tento účel. Verejný obstarávateľ uprednostňuje elektronickú komunikáciu a z tohto dôvodu vysvetľovanie podmienok účasti uvedených v oznámení resp. výzve a podanie žiadosti o súťažné podklady vrátane ich poskytnutia pripúšťa elektronickú formu prostredníctvom konkrétnej e-mailovej adresy, pričom záujemca je povinný potvrdiť stanoveným spôsobom doručenie súťažných podkladov, resp. doručenie vysvetlenia. Uvedené e-mailové potvrdenie doručenia súťažných podkladov a vysvetlení je považované za preukázanie doručenia .§ 32 ods. 11 ZVO. Splnenie podmienok účasti možno preukázať čestným vyhlásením uchádzačov, pričom doklady preukazujúce splnenie podmienok účasti predkladajú verejnému obstarávateľovi úspešný uchádzač alebo uchádzači, ktorí sa umiestnili na prvom až treťom mieste podľa § 44 ods. 1 v čase a spôsobom určeným verejným obstarávateľom.