Vyhlásené obstarávanie

Zateplenie a stavebné úpravy Materskej školy v Osikove


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Osikov
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
195 598,97
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45214100-1
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Dátum vyhlásenia:
7. August 2014
Lehota na predkladanie ponúk:
28. August 2014
Dátum otvárania ponúk:
28. August 2014
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Na adrese kontaktnej osoby pre verejné obstarávanie - Ing. Anton Repka, kancelária Penta V Trading, Kellerova 1, Bardejov
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Neuvedené
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Neuvedené
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa


Ekonomicky najvýhodnejšia ponuka z hľadiska

  • 70 % Celková zmluvná cena za predmet zákazky s DPH
  • 30 % Lehota kompletného zhotovenie diela [počet dní]

Opis obstarávania

Realizáciou tejto zákazky sa rieši zateplenie a stavebné úpravy budovy, strecha, oprava podláh a ústredného vykurovania v budove. Stavba MŠ bola postavená v r. 1983 - 84. V priebehu používania došlo k postupnému opotrebeniu konštrukčných častí budovy, ktoré si vyžadujú opravu, rekonštrukciu alebo výmenu. Podrobný popis predmetu zákazky obsahuje výkaz výmer a projektová dokumentácia pre stavebné povolenie, ktoré tvoria prílohu súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

VI.2.1.Záujemcovia o súťažné podklady zašlú elektronickou poštou žiadosť na e-mailovú adresu kontaktnej osoby pre VO podľa Oddielu I. (ranton@gates.sk). Súťažné podklady budú po zverejnení tejto výzvy prístupné v profile verejného obstarávateľa na stránke Úradu pre VO, odkiaľ si ich záujemcovia môžu stiahnuť po vyžiadaní prístupových údajov elektronickou poštou od kontaktnej osoby pre VO podľa Oddielu I. VI.2.2 Splnenie podmienok účasti možno preukázať čestným vyhlásením uchádzača podľa § 32 ods. 11 zákona o verejnom obstarávaní v platnom znení. VI.2.3 Platnosť zmluvy je stanovená podpisom oboch zmluvných strán. Zmluva nadobúda účinnosť deň nasledujúci po dni jej zverejnenia na webovom sídle verejného obstarávateľa pri súčasnom splnení odkladacej podmienky, ktorá spočíva v tom, že dôjde k uzatvoreniu platnej a účinnej zmluvy o poskytnutí podpory formou dotácie príslušným poskytovateľom, ktorým je Environmentálny fond a príjemcom dotácie, ktorým je objednávateľ podľa tejto zmluvy, a to na základe jeho žiadosti o poskytnutie podpory formou dotácie na rok 2014.