Vyhlásené obstarávanie

Zvýšenie konkurencieschopnosti AGROSUN spol. s r.o. investíciami do areálu ovocného sadu- výsadba ovocného sadu.


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
AGROSUN, spol. s r.o.
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
250 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
77100000-1
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Dátum vyhlásenia:
15. Júl 2014
Lehota na predkladanie ponúk:
1. August 2014
Dátum otvárania ponúk:
1. August 2014
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
AGROSUN spol. s r.o., Štúrova 1090/7, 929 01 Dunajská Streda. Otváranie častí ponúk označených ako ,, Ostatné" je neverejné v súlade s § 41 ZVO.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Neuvedené
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Neuvedené
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Najnižšia cena
    Detailné kritéria vo vestníku chýbajú

Opis obstarávania

Investícia do výsadby ovocného sadu bude vykonaná s cieľom založiť ovocný sad intenzívneho typu s ovocnými druhmi, ktoré požaduje súčasná situácia na domácom trhu, ale aj trhu v rámci EÚ. Predvýsadbová príprava pôdy, spočíva v agrotechnických zásahoch- hnojení organickými hnojivami , priemyselnými hnojivami v dávkach stanovených na zákalde analytických rozborov, následnou povrchovou prípravou pôdy, výsadbou výpestkou vybraných odrôd jablone domácej, marhule obyčajnej a arónie veľkoplodej. Verejný obstarávateľ plánuje taktiež výstavbu opornej konštrukcie.

Doplňujúce informácie

Verejný obstarávateľ požaduje od uchádzačov preukázanie splnenia požiadaviek na predmet zákazky a náležitostí ponuky, ktoré spolu so spôsobom preukázania sú podrobne uvedené v súťažných podkladoch. Špecifikácia predmetu zákazky je uvedená v súťažných podkladoch+ projektová dokumentácia na CD, pričom verejný obstarávateľ vyžaduje presné dodržanie požadovaných jednotlivých položiek a ich množstiev vo všetkých uvedených položkách špecifikácie z dôvodu zabezpečenia oprávnenosti výdavkov projektu v rámci poskytnutia NFP. Zmluva , ktorá má byť výsledkom predmetného verejného obstarávania nadobudne účinnosť až po splnení nasledovných podmienok súčasne : a) dňom nasledujúcim po dni jej zverejnenia v zmysle ustanovení § 47 ods. 1 a § 47a ods. 2 a 4 zákona č. 40/1964 Zb. Občianskeho zákonníka v znení neskorších predpisov vo väzbe k ustanoveniu § 44 ods. 3 zákona o verejnom obstarávaní. b) a po nadobudnutí účinnosti Zmluvy o poskytnutí NFP na uvedený predmet zákazky. Lehota uvedená v bode II.3 tejto výzvy je v intervale od 1.10.2014 do 30.05.2015 - odo dňa nadobudnutia účinnosti zmluvy uzavretej na základe výsledku procesu tohto verejného obstarávania. Lehota viazanosti ponúk končí dňom 31.12.2014 Verejný obstarávateľ nevyžaduje od uchádzačov zábezpeku. Súťažné podklady je možné vyžiadať písomne alebo mailom na adrese uvedenej v ODDIELY I:, kontaktná adresa na AGROSUN spol. s r.o., Štúrova 1090/7, 929 01 Dunajská Streda , mail : eva.kmecova@centrum.sk v lehote uvedenej v bode IV.2.2 tejto výzvy na predkladanie ponúk. Verejný obstarávateľ poskytne súťažné podklady , ktoré zašle odoslaním na emailovú adresu uvedenú záujemcom v žiadosti o súťažné podklady a projektovú dokumentáciu na CD nosiči zašle verejný obstarávateľ poštou. Verejný obstarávateľ však zároveň požaduje zaslanie potvrdzujúceho emailu o obdŕžaní súťažných podkladov a bezproblémovom otvorení súťažných podkladov od záujemcov. Súťažné podklady obsahujú aj záväzný návrh zmluvy.