Vyhlásené obstarávanie

REKONŠTRUKCIA CINTORÍNA OBCE LIPOVEC - ČASŤ URNOVÝ HÁJIK


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Lipovec
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
119 128,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45112714-3
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Dátum vyhlásenia:
6. Október 2015
Lehota na predkladanie ponúk:
26. Október 2015
Dátum otvárania ponúk:
26. Október 2015
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Otváranie ponúk /sprístupnenie elektronicky podaných ponúk/ sa vykoná na Obecnom úrade Lipovec, Hrabiny č. 290, 038 61 Vrútky.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Neuvedené
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa


Ekonomicky najvýhodnejšia ponuka z hľadiska

  • 70% % Celková cena v EUR s DPH
  • 30% % Lehota výstavby v dňoch

Opis obstarávania

Rekonštrukcie miestneho cintorína v obci Lipovec - časť Urnový hájik. Podrobný opis predmetu zákazky je uvedený v časti B.1 Opis predmetu zákazky.

Doplňujúce informácie

1.Zadávateľ zákazky umožňuje neobmedzený a priamy prístup elektronickými prostriedkami k súťažným podkladom a ku všetkým doplňujúcim podkladom, ktoré sa nachádzajú na zriadenom úložisku Úradu pre verejné obstarávanie na webovej adrese http://www2.uvo.gov.sk/profily/-/profil/pzakazky/5087 . 2.Predmetné obstarávanie sa vykonáva elektronicky v systéme elektronického verejného obstarávania EVOSERVIS na webovej adrese www.evoservis.sk/jktina/ . 3.Neregistrovaný záujemca/uchádzač v systéme EVOSERVIS vyplní registračný formulár na webovej adrese www.evoservis.sk/jktina/ alebo www.evoservis.sk. 4.Po vykonanej registrácii budú záujemcovi/uchádzačovi zaslané obratom prístupové údaje do systému EVOSERVIS (meno a heslo) na email uvedený v registrácií. 5.Registrovaný uchádzač v systéme EVOSERVIS sa neregistruje. Na prihlásenie do systému používa prístupové údaje, ktoré mu boli doručené. 6.Záujemca bude svoju ponuku predkladať elektronicky prostredníctvom systému EVOSERVIS. Záujemca vyplní ponukový formulár zadaním ponukovej ceny a do časti prílohy vloží požadované doklady a dokumenty podľa bodu 14 súťažných podkladov. 7.Elektronicky predkladaná ponuka sa bude podpisovať elektronickým podpisom/certifikátom. Bližšie informácie o elektronickom podpise sú uvedené v súťažných podkladoch. 8.Komunikácia medzi verejným obstarávateľom a záujemcom/uchádzačom bude prebiehať v slovenskom jazyku, umožňuje sa aj komunikácia v českom jazyku. 9.Komunikácia medzi verejným obstarávateľom a záujemcom/uchádzačom bude prebiehať iba prostredníctvom komunikačného rozhrania priamo v systéme EVOSERVIS spôsobom uvedeným v časti II súťažných podkladov.