Vyhlásené obstarávanie

Zásadná inovácia výrobného procesu v spoločnosti MATERASSO Slovakia, s.r.o.


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
MATERASSO Slovakia, s.r.o.
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
271 422,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
42000000-6
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
30. September 2016
Lehota na predkladanie ponúk:
23. November 2016
Dátum otvárania ponúk:
23. November 2016
Ponuka musí platiť do:
30. Jún 2017
Miesto otvárania ponúk:
PROEDUCA, s.r.o., Kollárova 2641/15, 010 01 Žilina
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk, časť Ostatné, je neverejné. O podmienkach účasti a termíne otvárania ponúk, časť Kritériá, budú uchádzači, ktorých ponuky sa budú vyhodnocovať, informovaní v zmysle zákona o verejnom obstarávaní.
Rozdelenie na časti:
Áno
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 3

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je dodanie, inštalácia a uvedenie do prevádzky dvoch samostatných logických celkov: Logický celok 1 - CNC drevoobrábacie centrum a Logický celok 2 - Rezacie zariadenia na horizontálne rezanie PUR peny. Podrobnejšie k požiadavkám na predmet obstarávania - viď súťažné podklady.. Predmetom zákazky, logický celok 1 je dodanie, inštalácia a uvedenie do prevádzky CNC drevoobrábacieho centra v prevádzke spoločnosti MATERASSO Slovakia, s.r.o. v Oravskom Veselom. Podrobné informácie, špecifikácie a požiadavky na technológiu sú uvedené v súťažných podkladoch.Predmetom zákazky, logický celok 2 je dodanie, inštalácia a uvedenie do prevádzky Rezacieho zariadenia na horizontálne rezanie PUR peny v prevádzke spoločnosti MATERASSO Slovakia, s.r.o. v Oravskom Veselom. Podrobné informácie, špecifikácie a požiadavky na technológiu sú uvedené v súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

Osoba podľa § 8 zákona o VO si vyhradzuje právo nerealizovať predmet zákazky v prípade, že ňou podaná žiadosť o NFP nebude schválená. Uchádzač môže predloži ponuku na jeden a/alebo obidva logické celky. Ďalšie potrebné informácie k zákazke - viď súťažné podklady. Pri preukazovaní splnenia podmienok účasti týkajúcich sa osobného postavenia sa uchádzačom odporúča postupovať v súlade s upozornením Úradu pre verejné obstarávanie Zmeny súvisiace so zoznamom hospodárskych subjektov, uverejneným na https://www.uvo.gov.sk/zaujemcauchadzac/registre-o-hospodarskych-subjektoch-vedene-uradom/informacie-k-zoznamu-hospodarskych-subjektov-2ff.html , ktorým ÚVO dáva hospodárskym subjektom do pozornosti úpravu podmienok pre zápis do zoznamu hospodárskych subjektov, vyplývajúcu zo zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní, ktorý nadobudol účinnosť dňa 18. 4. 2016.