Vyhlásené obstarávanie

Handlová - vodozádržné opatrenia v rámci intravilánu mesta


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
SLOVENSKÝ VODOHOSPODÁRSKY PODNIK, štátny podnik, odštepný závod Piešťany
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
342 078,44
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45246400-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
30. August 2016
Lehota na predkladanie ponúk:
26. September 2016
Dátum otvárania ponúk:
26. September 2016
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Rokovanie komisie bude prebiehať elektronicky prostredníctvom systému EN EVOSERVIS (www.evoservis.sk). Hlavné miesto otvárania ponúk je predbežne stanovené na adrese: B&V Pro s.r.o., Družstevná 2, 831 04 Bratislava.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie a vyhodnocovanie časti ponuky, označenej ako Ostatné prostredníctvom systému EN EVOSERVIS je neverejné. Na otváraní častí ponúk, označených ako KRITÉRIA sa môže zúčastniť každý uchádzač, ktorý predložil ponuku v lehote na predkladanie ponúk, ktorých ponuka nebola vylúčená a ktorým verejný obstarávateľ zaslal oznámenie o otváraní častí ponúk, označených ako Kritériá.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 3

Opis obstarávania

Predmetom zákazky bude realizácia vodozádržných opatrení v rámci intravilánu mesta Handlová. Cieľom návrhu je zachytiť prívalové dažďové vody z chodníkov do vsakovacích alebo retenčných boxov. Na zabezpečenie odtoku do boxov je nutné prespádovať existujúce chodníky, použiť dlažby so zväčšenými škárami vhodnými pre vsakovanie, tam kde je to možné vytvoriť povrchové rigoly na vsakovanie a odvedenie vody do boxov. Oprava predstavuje rekonštrukciu 2087m chodníkov a 257,8m priľahlého územia s umiestnením vsakovacími a retenčnými zariadeniami. Pre podrobnejší opis viď. prílohu č. 6 súťažných podkladov.. Pre opis viď. prílohu č. 6 súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

A.Skutočnosti, týkajúce sa postupu zadávania zákazky, neupravené vo výzve na predkladanie ponúk, sa riadia príslušnými ustanoveniami zákona č. 343/2015 Z.z. o verejnom obstarávaní v platnom znení (ďalej len zákon o VO). B.Verejný obstarávateľ vykonáva uvedené verejné obstarávanie elektronicky v systéme elektronického verejného obstarávania EVOSERVIS na adrese www.evoservis.sk. C.Verejný obstarávateľ alebo zadávateľ zákazky umožňuje neobmedzený a priamy prístup elektronickými prostriedkami k súťažným podkladom a ku všetkým doplňujúcim podkladom, ktoré sa nachádzajú na zriadenom úložisku Úradu pre verejné obstarávanie a EN EVOSERVIS. D.Komunikácia medzi zadávateľom a záujemcom/uchádzačom bude prebiehať v slovenskom jazyku a prostredníctvom komunikačného rozhrania certifikovaného elektronického nástroja EN EVOSERVIS spôsobom uvedeným v súťažných podkladov. E.Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo neprijať ani jednu z predložených súťažných ponúk, ak budú v rozpore s finančnými možnosťami verejného obstarávateľa alebo predložené ponuky nebudú pre verejného obstarávateľa výhodné, F.Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo nerokovať a neprijať ani jednu z predložených ponúk, ak sa podstatne zmenia podmienky, za ktorých sa zákazka verejného obstarávania vypísala. G. Z dôvodu obmedzeného počtu znakov v tomto odseku verejný obstarávateľ nie je schopný uviesť kompletné informácie. Podrobný popis podmienok účasti verejný obstarávateľ uviedol v súťažných podkladov.