Vyhlásené obstarávanie

Prestavba budovy bývalého obecného úradu na ambulantné zariadenie


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Ivanka pri Dunaji
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
1 561 999,81
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45215100-8
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
11. Október 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
31. Október 2023
Dátum otvárania ponúk:
31. Október 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Odoslaná zápisnica bude obsahovať počet predložených ponúk a návrhy na plnenie kritérií, ktoré sa dajú vyjadriť číslom. Systém IS EVO odošle uchádzačom notifikáciu s informáciou, že na zákazke boli otvorené ponuky a s linkou, na ktorej je prístupná daná Zápisnica z otvárania ponúk. Notifikácia bude odoslaná do schránky správ v rámci systému IS EVO a na e-mail používateľa.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je významná obnova, nadstavba a prístavba budovy bývalého obecného úradu v obci Ivanka pri Dunaji na p.č.: CKN 233/22. Zrekonštruovaná budova bude slúžiť ako moderné lokálne ambulantné zariadenie s predpokladaným počtom 10 ambulancií, čím sa celkovo zastreší zvýšený dopyt po lekárskej starostlivosti v obci a jej okolí.. Predmetom zákazky je významná obnova, nadstavba a prístavba budovy bývalého obecného úradu v obci Ivanka pri Dunaji na p.č.: CKN 233/22. Zrekonštruovaná budova bude slúžiť ako moderné lokálne ambulantné zariadenie s predpokladaným počtom 10 ambulancií, čím sa celkovo zastreší zvýšený dopyt po lekárskej starostlivosti v obci a jej okolí. Existujúci objekt je datovaný približne z 50-tych rokov minulého storočia a je čiastočne podpivničený jednopodlažný s podkrovím. V rámci zákazky sa zrealizuje nadstavba jedného podlažia, prístavba schodiskového jadra s nákladným výťahom, prístavba samostatnej výťahovej šachty pre osobný výťah na severnej fasáde a oceľové únikové schodisko na západnej fasáde. V rámci rekonštrukcie bude asanovaný objekt garáži s kanceláriou na dvore v mieste navrhovaných parkovísk. Areál objektu ako aj jeho blízke okolie bude na finálne upravený novými spevnenými plochami a sadovými úpravami. SO-01HLAVNÝ OBJEKT, ambulantné zariadenie SO 03 spevnené plochy SO 04nová prípojka elektriny SO 05 Rekonštrukcia existujúcej plynovej prípojky SO 06 Rekonštrukcia existujúcej vodovodnej prípojky SO 07 Rekonštrukcia prípojky splaškovej kanalizácie SO 08 Nová SLP prípojka SO 09 Nová dažďová kanalizácia SO 10 Areálové osvetlenie Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je uvedené v Súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

1. Verejné obstarávanie sa uskutočňuje podľa zákona č. 343/2015 Z.z. o verejnom obstarávaní v znení neskorších predpisov, v texte oznámenia je uvedené aj ako "zákon" alebo "zákon o verejnom obstarávaní". 2. Zákazka sa realizuje systémom elektronického verejného obstarávania prostredníctvom elektronickej platformy, systému IS EVO: https://eplatforma.vlada.gov.sk (ďalej iba IS EVO). Manuál na používanie systému IS EVO je dostupný tu: https://eplatforma.vlada.gov.sk/dokumentacia, videopríručky tu: https://eplatforma.vlada.gov.sk/videonavody. 3. Verejný obstarávateľ požaduje zabezpečiť viazanosť ponuky zábezpekou. Zábezpeka ponuky sa vyžaduje vo výške 40 000,00 EUR. 4. Všetky náklady a výdavky spojené s účasťou v súťaži, znáša uchádzač v plnej výške bez akéhokoľvek nároku voči verejnému obstarávateľovi, a to bez ohľadu na výsledok súťaže. 5. Verejné obstarávanie je zeleným verejným obstarávaním a zahŕňa v sebe aj sociálny aspekt.