Vyhlásené obstarávanie

Nákup sieťových a serverových zariadení pre potreby Trnavskej univerzity v Trnave


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Trnavská univerzita v Trnave - Rektorát
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
5 878 200,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
32400000-7
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Užšia súťaž
Dátum vyhlásenia:
24. November 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
Dátum neuvedený
Dátum otvárania ponúk:
Dátum neuvedený
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Iné

Názov podmienky účasti:

Osobné postavenie

Popis podmienky účasti:

Záujemca musí spĺňať podmienky účasti týkajúce sa osobného postavenia podľa § 32 ods. 1 zákona o VO a preukázať ich splnenie dokladmi podľa § 32 ods. 2 až 7 zákona o VO alebo podľa § 152 ods. 1 zákona o VO , v zmysle ktorého hospodársky subjekt vo verejnom obstarávaní môže preukázať splnenie podmienok účasti osobného postavenia zápisom do zoznamu hospodárskych subjektov alebo podľa § 39. Podrobný popis podmienok účasti je uvedený v Súťažných podkladoch.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Podľa § 34 ods. 1 písm. a) Zoznamom dodávok tovaru rovnakého alebo podobného charakteru ako je predmet zákazky za predchádzajúce tri roky od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, lehôt dodania a odberateľov

Popis podmienky účasti:

Zoznam dodávok tovaru rovnakého alebo podobného charakteru ako je predmet zákazky za predchádzajúce tri roky od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, lehôt dodania a odberateľov. Dokladom je referencia, ak odberateľom bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa tohto zákona. Verejný obstarávateľ požaduje, aby zoznam dodaných tovarov/poskytnutých služieb obsahoval minimálne: • názov a sídlo odberateľa, • kontaktné údaje odberateľa, kde je možné uvedené informácie overiť (meno a priezvisko, tel. č., e-mail), • predmet plnenia zmluvy/zákazky, • lehota/doba poskytnutia, • cena poskytnutej služby bez DPH celkom za požadované obdobie (predchádzajúce 3 roky od vyhlásenia verejného obstarávania) • kontaktná osoba (t.č., email) pre overenie referencie. Minimálna požadovaná úroveň štandardov: Záujemca musí referenciami/zoznamom dodávok tovaru alebo poskytnutých služieb preukázať, že v uvedenom období zrealizoval zákazku/zákazky rovnakého alebo podobného charakteru ako predmet zákazky zamerané na nákup sieťových, serverových tovarov. Verejný obstarávateľ požaduje, aby dosiahnutý objem v požadovanom predmete zákazky v celkovom súhrne bol u záujemcu minimálne vo výške 500 000,- EUR bez DPH spolu za predchádzajúce tri roky ku dňu vyhlásenia verejného obstarávania. Záujemca môže požadovaný finančný objem preukázať jednou alebo viacerými zmluvami/objednávkami, ktoré uvedie v zozname dodávok tovaru alebo poskytnutých služieb. Podrobný popis podmienok účasti je uvedený v Súťažných podkladoch.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Podľa § 34 ods. 1 písm. d) – opisom technického vybavenia, študijných a výskumných zariadení a opatrení použitých uchádzačom alebo záujemcom na zabezpečenie kvality

Popis podmienky účasti:

Podľa § 34 ods. 1 písm. d) uchádzač predloží: Uchádzač predloží certifikát na systém riadenia kvality pre oblasť predaja a servis výpočtovej techniky ISO 9001:2015, resp. ekvivalent, resp. preukázanie iných dôkazov preukazujúcich opatrenia na zabezpečenie kvality v súlade s § 35 zákona o verejnom obstarávaní. Uchádzač zároveň predloží certifikát na systém riadenia bezpečnosti pre oblasť predaja a servis výpočtovej techniky ISO 27001, resp. Ekvivalent. Podrobný popis podmienok účasti je uvedený v Súťažných podkladoch.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Vhodnosť vykonávať odbornú činnosť

Názov podmienky účasti:

Podľa § 34 ods. 1 písm. g) – ak ide o stavebné práce alebo služby, údajmi o vzdelaní a odbornej kvalifikácii osôb určených na plnenie zmluvy alebo koncesnej zmluvy alebo riadiacich zamestnancov ak nie sú kritériom na vyhodnotenie ponúk

Popis podmienky účasti:

Podľa § 34 ods. 1 písm. g) uchádzač predloží: Uchádzač musí preukázať, že disponuje osobami odborne kvalifikovanými zamestnancami: minimálne 1 servisný pracovník na inštaláciu a záručný servis pre každú z nasledovných kategórií: a) Špecialista pre siete, routing a switching: certifikát potvrdzujúci znalosti pre oblasť sietí a sieťových technnológií (napríklad Cisco CCNP úroveň pokročilý alebo vyššiu, Cisco CCIE alebo ekvivalent); b) Špecialista pre virtualizáciu a virtualizačné technológie: (certifikát potvrdzujúci znalosti v oblasti virtualizačných technológií napríklad VMWare certified professional alebo ekvivalent.); c) Špecialista pre servery ( certifikát výrobcu serverov potvrdzujúci relevantnú skúsenosť a znalosť v oblasti inštalácie a podpory technológií) a diskové polia (certifikát potvrdzujúci znalosti v oblasti diskových polí napr. NetApp alebo ponúknutých diskových polí) Naplnenie požadovaných minimálnych požiadaviek na troch kvalifikovaných expertov uchádzač preukáže predložením podpísaných životopisov alebo ekvivalentných dokladov. Podrobný popis podmienok účasti je uvedený v Súťažných podkladoch.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • najnižšia celková cena za celý predmet čiastkovej zákazky v EUR s DPH.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je zriadenie dynamického nákupného systému, v rámci ktorého sa budú vyhlasovať jednotlivé výzvy na predkladanie ponúk na dodávanie tovarov sieťových, serverových zariadení, informačných systémov bežne dostupných na trhu pre potreby Trnavskej univerzity v Trnave podľa slovníka obstarávania v rozsahu skupiny 324, 488. Podrobnejšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.