Vyhlásené obstarávanie

Interport Haniska – dodanie a montáž 2 ks semi-automatických kontajnerových portálových žeriavov 41 t


Detaily obstarávania

Zdroj:
Obstarávateľ:
BB - TRADE, s.r.o.
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
11 540 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
42414140-4
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
4. Január 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
30. Január 2024
Dátum otvárania ponúk:
30. Január 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Otváraním ponúk predložených elektronickou formou / elektronickým spôsobom prostredníctvom funkcionality elektronického prostriedku JOSEPHINE 2.3 (ďalej ako "JOSEPHINE") sa rozumie ich sprístupnenie. Zadávateľ on-line sprístupní ponuky prostredníctvom funkcionality systému JOSEPHINE, a to všetkým hospodárskym subjektom, ktoré predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk.
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Hospodársky subjekt v ponuke predloží nasledovné doklady, ktorými preukazuje svoju technickú spôsobilosť alebo odbornú spôsobilosť vo verejnej súťaži: Zoznam dodávok tovaru za predchádzajúcich desať (10) rokov od vyhlásenia verejnej súťaže, v ktorom musí byť uvedené: - identifikácia odberateľa/objednávateľa a kontakt na odberateľa/objednávateľa (kontaktná osoba, telefonické spojenie, alebo e-mailové spojenie) - názov a stručný opis dodávky tovaru, - zmluvná cena za dodávky tovaru v Eur bez DPH, - termín dodania tovaru. Požaduje sa, aby hospodárky subjekt v rámci tohto zoznamu preukázal: - minimálne päť (5) dodávok tovaru kumulatívne v hodnote minimálne 10 mil. Eur bez DPH, pričom predmetom každej z nich bolo dodanie rovnakého alebo podobného charakteru ako je predmet zákazky. Za tovar rovnakého alebo podobného charakteru sa považuje návrh, výroba a montáž kontajnerových portálových žeriavov. - minimálne jednu (1) dodávku tovaru, pričom predmetom dodania bola výroba a montáž minimálne dvoch portálových žeriavov, pričom dodané portálové žeriavy pracujú na spoločnej koľajovej dráhe a súčasne rozpätie portálových žeriavov je minimálne 25 m, tým sa rozumie osová vzdialenosť koľajovej dráhy 25 m. Pre upresnenie uvádzame, že za zrealizovanú dodávku tovaru sa považuje aj podpísaná zmluva na výrobu a montáž minimálne dvoch (2) žeriavov, výroba ktorých aktuálne prebieha, pričom požiadavka na prácu žeriavov na spoločnej koľajovej dráhe a minimálneho rozpätia žeriavov stále platí. Na preukázanie takejto dodávky tovaru je potrebné predložiť podpísanú zmluvu vrátane výkresov predmetných žeriavov.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Platný certifikát systému manažérstva kvality ISO 9001 v oblasti výroby strojov a oceľových konštrukcií alebo ekvivalent, resp. rovnocenný dôkaz o opatreniach na zabezpečenie kvality pre oblasť rovnocennú predmetu zákazky podľa požiadaviek na vystavenie príslušného certifikátu.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Jediným kritériom na vyhodnotenie ponúk je najnižšia cena, t. j. najnižšia celková cena za dodanie predmetu zákazky, vypočítaná a vyjadrená v eurách bez DPH, zaokrúhlená na dve (2) desatinné miesta.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je vypracovanie výrobnej projektovej dokumentácie pre dva (2) nové semi-automatické kontajnerové portálové žeriavy nosnosti 41 ton, výroba a dodávka dvoch (2) kompletných portálových žeriavov, doprava, montáž a osadenie nových portálových žeriavov na koľajovú dráhu, odskúšanie funkčnosti nových portálových žeriavov, uvedenie do prevádzky, zaškolenie obsluhy žeriavov a vypracovanie dokumentácie na prevádzku a údržbu žeriavov a zabezpečenie náhradných dielov rýchleho opotrebovania a kľúčových náhradných dielov (ďalej aj ako „dielo“). Súčasťou plnenia predmetu zákazky bude následný časovo ohraničený výkon záručného servisu a kompletnej údržby diela.

Doplňujúce informácie

1. V postupe zadávania tejto zákazky sa neaplikuje zákon č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov v plnom znení, ale len niektoré ustanovenia tohto zákona, ktoré sú bližšie špecifikované v súťažných podkladoch.



2. Spoločnosť BB - TRADE, s.r.o. nie je verejným obstarávateľom ani obstarávateľom a aktuálne nespĺňa ani definíciu dotovaného subjektu v zmysle ustanovenia § 8 zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov.



3. Kompletné znenie podmienok účasti je uvedené v súťažných podkladoch v Kapitole A.2 Podmienky účasti.



4. Zadávateľ v zákazke uplatňuje plne elektronickú komunikáciu prostredníctvom informačného systému JOSEPHINE 2.3 s využitím všetkých jeho funkcionalít. Moment doručenia informácií odosielaných prostredníctvom funkcionality systému JOSEPHINE je totožný s momentom odoslania týchto informácií do elektronického konta adresáta vytvoreného v systéme JOSEPHINE, t.j. momentom, kedy sa adresát objektívne mohol oboznámiť s obsahom doručovanej informácie. Hospodársky subjekt predkladá ponuku elektronicky v systéme JOSEPHINE. Podrobné informácie o systéme JOSEPHINE určených pre prácu s týmto systémom nájdete na https://josephine.proebiz.com/sk/. Predkladanie ponúk je umožnené iba autentifikovaným hospodárskym subjektom.



5. Zadávateľ požaduje zabezpečiť viazanosť ponuky zábezpekou. Zábezpeka je stanovená vo výške 200.000 EUR. Podrobnosti o spôsobe a podmienkach zloženia zábezpeky sú uvedené v súťažných podkladoch v Kapitole A.1 v bode 17.



6. Úspešný hospodársky subjekt bude povinný vykonať a odovzdať dielo a poskytnúť všetko dohodnuté plnenie podľa zmluvy o dielo na dodanie žeriavov najneskôr do 30.11.2025.

Servisná zmluva bude uzatvorená na dobu určitú, a to na 60 mesiacov odo dňa nadobudnutia jej účinnosti, pričom servisná zmluva nadobudne účinnosť dňom riadneho odovzdania diela a jeho prevzatia podľa zmluvy o dielo pre na dodanie žeriavov.