Vyhlásené obstarávanie

Infúzne a transfúzne súpravy


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Fakultná nemocnica s poliklinikou F.D. Roosevelta Banská Bystrica
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
345 919,02
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
33194120-3
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
11. Január 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
15. Február 2024
Dátum otvárania ponúk:
15. Február 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Miestom on-line sprístupnenia ponúk je webová adresa https://josephine.proebiz.com/ a totožná záložka ako pri predkladaní ponúk.
Rozdelenie na časti:
Áno
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Časti


Názov:
Časť č.1: Infúzna súprava gravitačná
Popis:
Predmetom zákazky je: Infúzne a transfúzne súpravy pre potreby Fakultnej nemocnice s poliklinikou F. D. Roosevelta Banská Bystrica vrátane súvisiacich služieb, na obdobie 36 mesiacov. Predmet zákazky musí byť nový, v originálnom balení akýchkoľvek známok poškodenia a funkčných vád a musí byť určený na humánne použitie. Časť č.1: Infúzna súprava gravitačná Jednorazová infúzna súprava na terapeutické podávanie infúznych roztokov a injekčných roztokov z fliaš alebo plastových vakov pôsobením gravitácie do žily pacienta.

Názov:
Časť č.2: Infúzna súprava s otočným regulátorom prietoku na gravitačné podávanie liečiv a infúzií
Popis:
Predmetom zákazky je: Infúzne a transfúzne súpravy pre potreby Fakultnej nemocnice s poliklinikou F. D. Roosevelta Banská Bystrica vrátane súvisiacich služieb, na obdobie 36 mesiacov. Predmet zákazky musí byť nový, v originálnom balení akýchkoľvek známok poškodenia a funkčných vád a musí byť určený na humánne použitie. Časť č.2: Infúzna súprava s otočným regulátorom prietoku na gravitačné podávanie liečiv a infúzií Jednorazová infúzna súprava s otočným regulátorom s prednastavenými prietokmi na presné podávanie roztokov a liečiv.

Názov:
Časť č.3: Infúzne súpravy gravitačné / pretlakové bezpečnostné
Popis:
Predmetom zákazky je: Infúzne a transfúzne súpravy pre potreby Fakultnej nemocnice s poliklinikou F. D. Roosevelta Banská Bystrica vrátane súvisiacich služieb, na obdobie 36 mesiacov. Predmet zákazky musí byť nový, v originálnom balení akýchkoľvek známok poškodenia a funkčných vád a musí byť určený na humánne použitie. Časť č.3: Infúzne súpravy gravitačné / pretlakové bezpečnostné Jednorazová infúzna súprava na gravitačné/pretlakové podávanie infúznych roztokov do cievneho systému z fliaš alebo vakov s bezpečnostnými prvkami. Infúzna súprava gravitačná/ pretlaková s bezpečnostnými prvkami; Infúzna súprava gravitačná pre infúziu svetlocitlivých látok s bezpečnostnými prvkami; Infúzna súprava gravitačná/pretlaková s bezpečnostnými prvkami a s bočným bezihlovým vstupom;

Názov:
Časť č.4: Infúzna súprava na gravitačné podávanie chemoterapeutických látok s 0,2 µm filtrom, bez obsahu PVC
Popis:
Predmetom zákazky je: Infúzne a transfúzne súpravy pre potreby Fakultnej nemocnice s poliklinikou F. D. Roosevelta Banská Bystrica vrátane súvisiacich služieb, na obdobie 36 mesiacov. Predmet zákazky musí byť nový, v originálnom balení akýchkoľvek známok poškodenia a funkčných vád a musí byť určený na humánne použitie. Časť č.4: Infúzna súprava na gravitačné podávanie chemoterapeutických látok s 0,2 µm filtrom, bez obsahu PVC Jednorazová infúzna súprava gravitačná s 0,2 µm filtrom pre aplikáciu cytostatík do cievneho systému z fliaš alebo vakov.

Názov:
Časť č.5: Infúzne súpravy pretlakové kompatibilné s prístrojom Infusomat
Popis:
Predmetom zákazky je: Infúzne a transfúzne súpravy pre potreby Fakultnej nemocnice s poliklinikou F. D. Roosevelta Banská Bystrica vrátane súvisiacich služieb, na obdobie 36 mesiacov. Predmet zákazky musí byť nový, v originálnom balení akýchkoľvek známok poškodenia a funkčných vád a musí byť určený na humánne použitie. Časť č.5: Infúzne súpravy pretlakové kompatibilné s prístrojom Infusomat Infúzna súprava na pretlakové podávanie liečiv a infúzií s pumpovým segmentom kompatibilné s prístrojom Infusomat; Infúzna súprava pretlaková s bezihlovými vstupmi a bez obsahu PVC kompatibilná s prístrojom Infusomat; Infúzna súprava pretlaková s 0,2 µm filtrom kompatibilná s infúznymi súpravami vhodnými pre techniku Infusomat; Infúzna súprava pretlaková s ochranou pred UV žiarením (UV protect) kompatibilná s prístrojom Infusomat; Vzhľadom k tomu, že v časti C. Opis predmetu zákazky a v dokumente – opis predmetu zákazky pre časť č.5 sa uvádzajú údaje a odkazy na konkrétneho výrobcu, postup, značku, obchodný názov, umožňuje sa predávajúcemu predloženie ponuky s ekvivalentným výrobkom, ten však musí mať rovnaké alebo lepšie technické vlastnosti ktoré sú nevyhnutné na zabezpečenie účelu, na ktoré sú určené a musia byť plne kompatibilné s existujúcim prístrojom.

Názov:
Časť č.6: Infúzna súprava pretlaková kompatibilná s prístrojom Micrel PCA
Popis:
Predmetom zákazky je: Infúzne a transfúzne súpravy pre potreby Fakultnej nemocnice s poliklinikou F. D. Roosevelta Banská Bystrica vrátane súvisiacich služieb, na obdobie 36 mesiacov. Predmet zákazky musí byť nový, v originálnom balení akýchkoľvek známok poškodenia a funkčných vád a musí byť určený na humánne použitie. Časť č.6: Infúzna súprava pretlaková kompatibilná s prístrojom Micrel PCA Jednorazová rytmická infúzna súprava určená na použitie s infúznou pumpou Micrel Rythmic Evolution Vzhľadom k tomu, že v časti C. Opis predmetu zákazky a v dokumente – opis predmetu zákazky pre časť č.6 sa uvádzajú údaje a odkazy na konkrétneho výrobcu, postup, značku, obchodný názov, umožňuje sa predávajúcemu predloženie ponuky s ekvivalentným výrobkom, ten však musí mať rovnaké alebo lepšie technické vlastnosti ktoré sú nevyhnutné na zabezpečenie účelu, na ktoré sú určené a musia byť plne kompatibilné s existujúcim prístrojom.

Názov:
Časť č.7: Infúzne súpravy pretlakové kompatibilné s prístrojmi Agilia
Popis:
Predmetom zákazky je: Infúzne a transfúzne súpravy pre potreby Fakultnej nemocnice s poliklinikou F. D. Roosevelta Banská Bystrica vrátane súvisiacich služieb, na obdobie 36 mesiacov. Predmet zákazky musí byť nový, v originálnom balení akýchkoľvek známok poškodenia a funkčných vád a musí byť určený na humánne použitie. Časť č.7: Infúzne súpravy pretlakové kompatibilné s prístrojmi Agilia Infúzny set pre infúznu pumpu Agilia - Jednorázová infúzna súprava na terapeutické podávanie infúznych roztokov a injekčných roztokov kompatibilná s existujúcou infúznou pumpou Agilia; Infúzny set k injekčnému dávkovaču TIVA Agilia pre napojenie viac súprav - Jednorazový infúzny set spojovacích hadičiek určený pre použitie v intravenóznej anestézii . Infúzny set kompatibilný s existujúcim injekčným dávkovačom TIVA Agilia ; pre napojenie viac súprav; Vzhľadom k tomu, že v časti C. Opis predmetu zákazky a v dokumente – opis predmetu zákazky pre časť č.7 sa uvádzajú údaje a odkazy na konkrétneho výrobcu, postup, značku, obchodný názov, umožňuje sa predávajúcemu predloženie ponuky s ekvivalentným výrobkom, ten však musí mať rovnaké alebo lepšie technické vlastnosti ktoré sú nevyhnutné na zabezpečenie účelu, na ktoré sú určené a musia byť plne kompatibilné s existujúcim prístrojom.

Názov:
Časť č.8: Infúzny set pre pretlakovú infúziu kompatibilný s infúznou pumpou TERUFUSION
Popis:
Predmetom zákazky je: Infúzne a transfúzne súpravy pre potreby Fakultnej nemocnice s poliklinikou F. D. Roosevelta Banská Bystrica vrátane súvisiacich služieb, na obdobie 36 mesiacov. Predmet zákazky musí byť nový, v originálnom balení akýchkoľvek známok poškodenia a funkčných vád a musí byť určený na humánne použitie. Časť č.8: Infúzny set pre pretlakovú infúziu kompatibilný s infúznou pumpou TERUFUSION Jednorázová infúzna súprava na terapeutické podávanie infúznych roztokov a injekčných roztokov kompatibilná s existujúcou infúznou pumpou TERUFUSION Vzhľadom k tomu, že v časti C. Opis predmetu zákazky a v dokumente – opis predmetu zákazky pre časť č.5 sa uvádzajú údaje a odkazy na konkrétneho výrobcu, postup, značku, obchodný názov, umožňuje sa predávajúcemu predloženie ponuky s ekvivalentným výrobkom, ten však musí mať rovnaké alebo lepšie technické vlastnosti ktoré sú nevyhnutné na zabezpečenie účelu, na ktoré sú určené a musia byť plne kompatibilné s existujúcim prístrojom.

Názov:
Časť č.9: Transfúzne súpravy
Popis:
Predmetom zákazky je: Infúzne a transfúzne súpravy pre potreby Fakultnej nemocnice s poliklinikou F. D. Roosevelta Banská Bystrica vrátane súvisiacich služieb, na obdobie 36 mesiacov. Predmet zákazky musí byť nový, v originálnom balení akýchkoľvek známok poškodenia a funkčných vád a musí byť určený na humánne použitie. Časť č.9: Transfúzne súpravy Jednorázová transfúzna súprava je určená k terapeutickému prevodu konzervovanej krvi, základných zložiek krvi, krvných náhrad z fliaš alebo vakov do žily pacienta.

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Cena celkom v EUR vrátane DPH za každú časť samostatne za predpokladané množstvo MJ v danej časti.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je: Infúzne a transfúzne súpravy pre potreby Fakultnej nemocnice s poliklinikou F. D. Roosevelta Banská Bystrica vrátane súvisiacich služieb, na obdobie 36 mesiacov. Predmet zákazky musí byť nový, v originálnom balení akýchkoľvek známok poškodenia a funkčných vád a musí byť určený na humánne použitie. Časť č.1: Infúzna súprava gravitačná Jednorazová infúzna súprava na terapeutické podávanie infúznych roztokov a injekčných roztokov z fliaš alebo plastových vakov pôsobením gravitácie do žily pacienta.

Doplňujúce informácie

Doplňujúce informácie: Podmienky účasti týkajúce sa osobného postavenia podľa § 32 ZoVO: 1.1 Uchádzač musí spĺňať podmienky účasti uvedené v § 32 ods. 1 ZoVO. Ich splnenie preukáže podľa § 32 ods. 2, resp. podľa ods. 4 a/alebo ods. 5 ZoVO predložením originálnych dokladov alebo ich úradne overených kópií v rozsahu a platnosti v zmysle zákona o verejnom obstarávaní alebo v zmysle § 152 ZoVO. 1.2 V prípade uchádzača, ktorého tvorí skupina dodávateľov zúčastnená vo verejnom obstarávaní, sa požaduje preukázanie splnenia podmienok účasti týkajúcich sa osobného postavenia za každého člena skupiny osobitne. Splnenie podmienky účasti podľa § 32 ods. 1 písm. e) ZoVO preukazuje člen skupiny len vo vzťahu k tej časti predmetu zákazky, ktorú má zabezpečiť. 1.3 Ak uchádzač alebo záujemca má sídlo, miesto podnikania alebo obvyklý pobyt mimo územia Slovenskej republiky a štát jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu nevydáva niektoré z dokladov uvedených v § 32 ods. 2 ZoVO alebo nevydáva ani rovnocenné doklady, možno ich nahradiť čestným vyhlásením podľa predpisov platných v štáte jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu. 1.4 Verejný obstarávateľ v čase vyhlásenia verejnej súťaže má prístup k údajom z informačných systémov verejnej správy, a to k: Odpisu z registra právnických osôb; Potvrdeniu o nedoplatkoch na sociálnom poistení; Potvrdeniu o nedoplatkoch na zdravotnom poistení; Potvrdeniu súdu, že hospodársky subjekt nie je v konkurze, nie je na neho vyhlásený konkurz a nie je v reštrukturalizácii; Potvrdeniu o nedoplatkoch voči daňovému a colnému úradu, preto pripúšťa preukázanie týchto podmienok účasti týkajúcich sa osobného postavenia v zmysle § 32 ods. 3 ZoVO. Doplňujúce informácie: 1) Súťažné podklady a ich vysvetlenia získa záujemca prostredníctvom komunikačného rozhrania systému JOSEPHINE dostupnej na doméne https://josephine.proebiz.com. 2) Verejný obstarávateľ neobmedzuje lehotu na prevzatie súťažných podkladov, ale odporúča záujemcom požiadať o súťažné podklady s časovým predstihom, ktorý im umožní využiť v zákonom stanovenej lehote inštitút vysvetľovania súťažných podkladov. 3) Komunikácia a výmena informácii vo verejnom obstarávaní sa uskutočňuje prostredníctvom komunikačného rozhrania systému JOSEPHINE dostupnej na doméne https://josephine.proebiz.com, kde autentifikovaný uchádzač vkladá ponuku k danej zákazke. Verejný obstarávateľ odporúča záujemcom priebežne sledovať profi l verejného obstarávateľa a zákazku v systéme JOSEPHINE, na ktorom bude verejný obstarávateľ uverejňovať všetky dôležité informácie a dokumenty v súlade so zákonom o verejnom obstarávaní v rámci tohto verejného obstarávania. 4) Postup zadávania nadlimitnej zákazky je podľa § 66 ods. 7 písm. b) ZoVO (tzv. super reverzná súťaž). 5) Všetky nevyhnutné informácie, verejný obstarávateľ uvádza v súťažných podkladoch.