Vyhlásené obstarávanie

Obstaranie nábytku pre knižnicu


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Knižnica Ružinov
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
107 598,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
39155000-3
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
14. November 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
24. November 2023
Dátum otvárania ponúk:
24. November 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Otváranie elektronických ponúk sa uskutoční na kontaktnej adrese: E&L Consulting s. r. o., Sabinovská 12, 821 02 Bratislava, zasadačka 1. poschodie. Členovia komisie na otváranie ponúk majú elektronický prístup k ponukám, preto fyzická účasť všetkých členov komisie na otváranie ponúk nie je potrebná.
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Neuvedené

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

1. Podľa § 34 ods. 1 písm. a) zákona o verejnom obstarávaní zoznamom dodávok tovaru alebo poskytnutých služieb za predchádzajúce tri roky od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, lehôt dodania a odberateľov; dokladom je referencia, ak odberateľom bol obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa tohto zákona.

Popis podmienky účasti:

Požaduje sa na samostatnom liste predložiť zoznam dodávok rovnakého alebo obdobného charakteru ako je predmet zákazky za predchádzajúce 3 roky od vyhlásenia verejného obstarávania, t.j. realizácia zamerania, výroby, dodávky, montáže atypického a vstavaného nábytku do priestorov knižnice, pričom priestory sú limitujúcim faktorom. Verejný obstarávateľ chce overiť spôsobilosť uchádzačov realizovať zákazku požadovanej kvality v určenej lehote na základe referencií od iných odberateľov. Uchádzači preukážu splnenie podmienky účasti predložením zoznamu dodávok za predchádzajúce 3 roky od vyhlásenia verejného obstarávania v celkovej hodnote min. 200 000,00 eur bez DPH.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Verejný obstarávateľ uzavrie zmluvu na základe výsledku vyhodnotenia ponúk podľa určeného kritéria. Úspešnou ponukou bude ponuka uchádzača, ktorá bude obsahovať najnižšiu celkovú cenu s DPH. V prípade zhodnosti celkovej ceny s DPH bude vyhodnotená ako úspešná tá ponuka uchádzača, ktorý predložil ponuku skôr (princíp Qui prior est tempore, potior est iure – Kto je skorší v čase, je silnejší v práve).
  • Komisia vyhodnotí ponuky na jednotlivé časti predmetu zákazky podľa určeného kritéria na vyhodnotenie ponúk. Členovia komisie vzájomne porovnávajú celkové ceny v EUR s DPH, uvedené v ponukách uchádzačov, na základe ktorých určia poradie uchádzačov.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je výroba, dodanie a montáž nábytku a súvisiacich prvkov podľa projektovej dokumentácie, ktorá prílohou súťažných podkladov. Súčasťou predmetu zákazky sú súvisiace práce s výrobou a dodaním nábytku: presné zameranie interiéru pre výrobu nábytku výroba nábytku dodanie atypického nábytku, vstavaného nábytku, mobiliáru montáž nábytku a ostatného interiérového vybavenia doprava. Nábytok, ktorý je predmetom zákazky, tvorí dôležitú časť revitalizácie priestoru knižnice. Okrem mobiliáru ako napríklad regálov, policových stien, vitrín, čalúneného sedenia, stoličiek, stolov, pracovných stolov, ide o atypové zostavy. Tieto majú nadväznosti na ostatné dodávky ako sú stavebné práce v interiéri a montáž špecializovaného zariadenia. Výroba, dodanie a montáž nábytku, budú realizované podľa projektovej dokumentácie a zadania spracovanej: Generálny projektant: MODARCH s.r.o., Cyprichova 2487/76 Bratislava 83153 Zodpovedný projektant: Ing. arch. Miroslava Kemeňová, Ing. Arch. Peter Gašpar Projektová dokumentácia: október 2023 Podrobnejšie informácie sú uvedené v kapitole B.1 – Opis predmetu zákazky – v projektovej dokumentácii

Doplňujúce informácie

Predmet zákazky nie je delený na časti