Vyhlásené obstarávanie

Realizácia správy a údržby automatizovaných meracích systémov na mostných objektoch (Most SNP, Starý most a Most Apollo) v správe hlavného mesta SR Bratislavy


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Hlavné mesto SR Bratislava
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
84 608,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
71355200-3
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
24. November 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
7. December 2023
Dátum otvárania ponúk:
7. December 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Otváranie ponúk sa uskutoční elektronicky. Verejný obstarávateľ podľa § 52 ods. 2 ZVO umožní účasť na otváraní ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Umožnením účasti na otváraní ponúk sa rozumie sprístupnenie ponúk elektronicky prostredníctvom funkcionality IS Josephine.
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Zoznam poskytnutých služieb za predchádzajúce 3 roky

Popis podmienky účasti:

podľa § 34 ods. 1 písm. a) ZVO uchádzač preukáže zoznam poskytnutých služieb za predchádzajúce 3 roky od vyhlásenia VO s uvedením cien, lehôt dodania a odberateľov, ak bol odberateľom verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa ZVO, dokladom je referencia. Minimálna požadovaná úroveň štandardov: Uchádzač predloží zoznam poskytnutých služieb, z ktorého bude vyplývať, že v období predchádzajúcich 3 rokov od vyhlásenia verejného obstarávania realizoval min. 2 zákazky, ktorých predmetom bola realizácia správy a údržby automatizovaného meracieho systému, ktorý dlhodobo kontinuálne monitoruje pomerné pretvorenie a teploty mostov (činnosti, ktorých predmetom boli prehliadky, správa a údržba riadiacej jednotky AMS, operatívny dohľad, spracovanie a analýza údajov, vyhodnocovanie meraní, vypracovávanie súhrnných prác). Zoznam poskytnutých služieb musí obsahovať: -meno a adresu odberateľa/objednávateľa, -podrobný opis realizovaných zákaziek (z ktorého bude zrejmé, že ide o zákazky na poskytovanie služieb podľa vyššie uvedenej definície), -termín poskytnutia služby (plnenia zmluvy), -kontaktné údaje osoby odberateľa/objednávateľa, kde je možné si tieto údaje overiť. Splnenie podmienok účasti môže uchádzač predbežne preukázať čestným vyhlásením, ktoré je súčasťou prílohy č. 2 tejto výzvy. Spôsoby a možnosti ako preukázať splnenie podmienok účasti technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti sú uvedené v Časti B. Podmienky účasti bod 4 súťažných podkladov.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Zoznam odborníkov

Popis podmienky účasti:

podľa § 34 ods. 1 písm. g) ZVO t. j. uchádzač preukáže, že na plnenie zákazky disponuje: -autorizovaným geodetom / kartografom v rozsahu podľa § 6 písm. d) až j) zákona č. 215/1995 v znení neskorších predpisov čo preukáže predložením autorizačného oprávnenia navrhovaného geodeta / kartografa, ktorý je súčasne členom Komory geodetov a kartografov; -autorizovaným stavebným inžinierom pre statiku stavieb v zmysle § 5 ods. 4 zákona č. 138/1992 Zb. o autorizovaných architektoch a autorizovaných stavebných inži-nieroch v znení neskorších predpisov a v zmysle § 5 ods. 1 písm. b) bod 2 a 3 zákona č. 138/1992 Zb. o autorizovaných architektoch a autorizovaných stavebných inžinie-roch v znení neskorších predpisov, čo preukáže predložením autorizačného oprávne-nia stavebného inžiniera pre statiku stavieb. Autorizovaný stavený inžinier musí byť zároveň aj členom Slovenskej komory stavebných inžinierov. Splnenie podmienok účasti môže uchádzač predbežne preukázať čestným vyhlásením, ktoré je súčasťou prílohy č. 2 tejto výzvy. Spôsoby a možnosti ako preukázať splnenie podmienok účasti technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti sú uvedené v Časti B. Podmienky účasti bod 4 súťažných podkladov.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
    Detailné kritéria vo vestníku chýbajú

Opis obstarávania

Realizácia správy a údržby existujúcich automatizovaných meracích systémov (AMS) na kontinuálne monitorovanie pomerných pretvorení a teploty na mostoch cez rieku Dunaj v Bratislave, ktoré sú v správe Hlavného mesta SR: •Most SNP - optovláknový AMS na báze technológie Fiber Bragg Grating (FBG) inštalovaný v roku 2019 •Starý most - optovláknový AMS na báze technológie FBG inštalovaný v rokoch 2016 – 2022 •Most Apollo - odporový tenzometrický AMS inštalovaný v roku 2023. Účelom realizovania prác je optimalizácia procesov dlhodobého geodetického merania posunov, pretvorení a ostatných monitorovacích prvkov na mostných objektoch (Most SNP, Starý most, Most Apollo). Harmonogram opakovaných meraní zabezpečí v ďalších rokoch efektívne využitie finančných prostriedkov určených na predmetné práce pri zabezpečení maximálnej prevádzkovej bezpečnosti. Bližšia špecifikácia predmetu zákazky je uvedená v prílohe č. 1 - Opis predmetu zákazky.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.