Vyhlásené obstarávanie

ZÁKLADNÁ ŠKOLA ROVINKA - ELOKOVANÉ PRACOVISKO - ŽELEZNIČNÁ ULICA


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Rovinka
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
2 288 215,91
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45214200-2
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
23. November 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
12. December 2023
Dátum otvárania ponúk:
12. December 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
E&L Consulting s. r. o., Sabinovská 12, 821 02 Bratislava, zasadačka 1. poschodie. Členovia komisie na otváranie ponúk majú elektronický prístup k ponukám, preto fyzická účasť všetkých členov komisie na otváranie ponúk nie je potrebná.
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Neuvedené

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

1. Podľa § 34 ods. 1 písm. c) zákona o verejnom obstarávaní údajmi o technikov alebo technických orgánoch, najmä tých, ktorí sú zodpovední za kontrolu kvality bez ohľadu na to, v akom zmluvnom vzťahu sú k uchádzačovi alebo záujemcovi; ak ide o zákazku na stavebné práce, tých, na ktorých sa môže uchádzač alebo záujemca obrátiť so žiadosťou o vykonanie týchto prác.

Popis podmienky účasti:

uvedené v Súťažných podkladoch v Kapitole A.2 - Podmienky účasti uchádzačov v kapitole Časť III. Rozsah požiadaviek na technickú alebo odbornú spôsobilosť a doklady na ich preukázanie (podľa § 34 ZVO): Minimálna požadovaná úroveň štandardov: 1. § 34 ods. 1 písm. c) ZVO: uchádzač predloží údaje o technikovi, ktorý bude zabezpečovať činnosti v zmysle § 3 ods.1 a § 6 Nariadenia vlády č. 396/2006 Z. z., v rozsahu: 1.1 meno a priezvisko 1.2 úradne osvedčené oprávnenie na výkon činnosti podľa § 6 ods. 1 uvedeného nariadenia, napr. 1. osvedčenie na výkon činnosti stavbyvedúceho alebo 2. osvedčenie na výkon stavebného dozoru alebo 3. osvedčenie autorizovaného bezpečnostného technika Fyzická osoba oprávnená na výkon činnosti stavbyvedúceho nesmie byť koordinátorom bezpečnosti na stavenisku, na ktorom vykonáva činnosť stavbyvedúceho. Uchádzač má možnosť predloženia ekvivalentného dokladu alebo rovnocenného dokladu vydaného podľa predpisov v krajine sídla uchádzača.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

2. Podľa § 34 ods. 1 písm. g) zákona o verejnom obstarávaní údajmi o vzdelaní a odbornej praxi alebo o odbornej kvalifikácii osôb určených na plnenie zmluvy alebo riadiacich zamestnancov, ak nie sú kritériom na vyhodnotenie ponúk

Popis podmienky účasti:

2. § 34 ods. 1 písm. g) ZVO: uchádzač predloží údaje o vzdelaní a odbornej praxi alebo o odbornej kvalifikácii osôb určených na plnenie zmluvy alebo riadiacich zamestnancov. Požaduje sa predloženie: 2.1 profesijného životopisu, z ktorého musí vyplývať, či ide o zamestnanca uchádzača alebo o „inú osobu“ podľa § 34 ods. 3 ZVO (pracovnoprávny vzťah alebo obchodnoprávny vzťah); 2.2 platného dokladu o najvyššom dosiahnutom vzdelaní, 2.3 osvedčenie o odbornej spôsobilosti, napr. osvedčenie na výkon činnosti stavbyvedúceho, podľa predpisov platných v krajine sídla uchádzača, 2.4 ak ide o „inú osobu“ podľa § 34 ods. 3 ZVO (obchodnoprávny vzťah) tak aj preukázanie splnenia podmienok účasti osobného postavenia podľa § 32 ZVO spôsobom ako uchádzač. Predložený profesijný životopis takejto osoby musí minimálne obsahovať: 1. meno a priezvisko, 2. najvyššie dosiahnuté vzdelanie, doložené platným dokladom o najvyššom dosiahnutom vzdelaní, 3. zoznam/opis odbornej praxe (napr. pracovná pozícia, opis pracovnej náplne/opis odborných skúseností, miesto, rok plnenia/zamestnania, objednávateľ/zamestnávateľ podľa typu zmluvného vzťahu, napr. obchodný vzťah alebo pracovnoprávny vzťah a pod.), 4. podpis tejto osoby. Uvedeným spôsobom sa preukáže splnenie požiadaviek minimálne u osoby: Stavbyvedúci v oblasti pozemných stavieb s odbornou spôsobilosťou podľa z.č. 138/1992 Zb. v platnom znení (alebo podľa ekvivalentnej právnej normy platnej v krajine sídla uchádzača alebo v krajine pôvodu osoby), za ktorého predloží úradne osvedčenú kópiu dokladu o odbornej spôsobilosti stavbyvedúceho (alebo ekvivalentného dokladu alebo rovnocenného dokladu vydaného v krajine EÚ) a preukáže min. 1-ročnú odbornú prax stavbyvedúceho, t.j. vykonával odbornú prax stavbyvedúceho min. 1 rok a aspoň jednu profesionálnu praktickú skúsenosť v pozícii stavbyvedúceho so stavbami rovnakými alebo obdobnými ako je predmet zákazky, t.j. vykonával funkciu stavbyvedúceho aspoň na jednej stavbe ako je predmet zákazky alebo obdobnej stavbe. Obdobná stavba zahŕňa porovnateľné pracovné postupy, porovnateľné druhy stavebných prác, porovnateľné špeciálne stavebné práce; stavebné práce s využitím obdobných stavebných konštrukcií, výrobkov a materiálov. Za obdobné stavby sa budú považovať všetky pozemné stavby.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • najnižšia cena s DPH

Opis obstarávania

Predmetom zákazky s názvom ZÁKLADNÁ ŠKOLA ROVINKA - ELOKOVANÉ PRACOVISKO - ŽELEZNIČNÁ ULICA rieši úpravu dispozície budovy administratívy z dôvodu výstavby tried a súvisiace úpravy. Lokalitný program vychádzal z požiadaviek investora a zriaďovateľa, z hygienických požiadaviek a požiadaviek na vnútorné prostredie navrhovaných tried. Miestom realizácie predmetu zákazky sú parcely 42,43/1 a 43/2 C KN, C KN, k. ú. Rovinka a priľahlé pozemky, ktoré sú v majetku obce. Riešené pozemky v súčasnosti sú zastavané existujúcou budovou administratívy. Nachádza sa na nich zeleň, spevnené plochy. Pozemky v okolí základnej školy sú zastavané prevažne rodinnými domami. V okolí je individuálna bytová výstavba málopodlažných bytových domov a rodinných domov. Prístup k miestu realizácie stavebných prác je z ulice Školská. Okolie budovy má rovinatý charakter. V rámci zmeny dispozície sa navrhuje 9 kmeňových učební pre maximálne 237žiakov základnej školy. Výpočet plochy sa aplikuje v zmysle príslušných právnych predpisov, na základe ktorých je zohľadnená potreba 1,6 m2/žiaka. Navrhujú sa 2 odborné učebne. Navrhujú sa 3x hygienické zariadenia pre žiakov, samostatne pre chlapcov a dievčatá. Navrhuje sa 2 x hygienické zariadenia pre osoby s obmedzenou schopnosťou pohybu a orientácie. Navrhuje sa l x hygienické zariadenie a šatňa pre pedagógov. Ďalej sa navrhuje l x zborovňa, 1 x kabinet, l x prípravné priestory, lx kancelária. Okrem uvedeného do predmetu zákazky zahŕňajú skladové a technické priestory, 3 x upratovacia komora a l x výlevka. Chodba a spoločné priestory, schodisko, vonkajšie prepojenie na existujúce priestory, ako aj všetky ostatné priestory zostanú zachované v podobe existujúcich. Navrhuje sa únikové schodisko na 2. n.p. Stravovanie sa zabezpečuje v jedálni s výdajnou kuchyňou. Škola disponuje existujúcou telocvičnou, v existujúcich priestoroch sa navrhuje učebňa telesnej a športovej výchovy, šatne a hygienické zariadenia. Opis predmetu zákazky je uvedený v súťažných podkladoch v kapitole B.1 – Opis predmetu zákazky, súčasťou ktorej je projektová dokumentácia.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.