Vyhlásené obstarávanie

Dodávka solárneho osvetlenia


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mestská časť Bratislava - Ružinov
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
30 100,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
09332000-5
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
29. November 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
7. December 2023
Dátum otvárania ponúk:
7. December 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Online – Verejný obstarávateľ zrealizuje otváranie ponúk prostredníctvom online sprístupnenia ponúk uchádzačom v systéme IS EVO.
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Podmienky účasti technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti: 1. podľa § 34 ods. 1 písm. a) zákona o verejnom obstarávaní - Zoznam dodávok tovaru alebo poskytnutých služieb za predchádzajúce tri roky od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, lehôt dodania a odberateľov; dokladom je referencia, ak odberateľom bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa tohto zákona. Minimálna požadovaná úroveň štandardov: Požaduje sa, aby uchádzač v rámci tohto zoznamu preukázal realizáciu min. 3 zákaziek rovnakého alebo podobného charakteru ako je predmet zákazky, z toho aspoň jedna zákazka musí byť v hodnote minimálne 10 000 EUR bez DPH. 2. Podľa § 34 ods. 1 písm. m) zákona o verejnom obstarávaní - ak ide o tovar, ktorý sa má dodať, 1. vzorkami, opismi alebo fotografiami, ktorých pravosť musí byť overená, ak to verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ vyžaduje alebo 2. certifikátmi alebo potvrdeniami s jasne identifikovanými odkazmi na technické špecifikácie alebo technické normy vzťahujúce sa na tovar, vydanými orgánmi kontroly kvality alebo určenými orgánmi s právomocou posudzovať zhodu. Minimálna požadovaná úroveň štandardov: Uchádzač predloží fotografie resp. obrazové vyhotovenie ponúkaného produktu s technickou dokumentáciou obsahujúcou názov výrobcu, modelu a jeho technickú špecifikáciu, preukazujúcu splnenie požiadaviek na predmet zákazky – postačuje forma fotokópie. Podmienky účasti sú uvedené v bode 13 Výzvy na predkladanie ponúk

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Úspešným uchádzačom sa stane uchádzač s najnižšou cenou za predmet zákazky v EUR s DPH. Poradie ostatných uchádzačov sa určí vzostupne.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je dodávka 45 ks nových uličných solárnych lámp, ktoré budú zabezpečovať osvetlenie určených lokalít v Mestskej časti Bratislava-Ružinov. Solárne svietidlo: 45 ks - Kompaktné svietidlo, - solárny panel s výkonom minimálne 15 W integrovaný v rámci telesa svietidla alebo nastaviteľný solárny panel s výkonom minimálne 60 W, - vymeniteľné Li-Ion alebo Li-Pol batérie s kapacitou minimálne 111Wh, - zabudované LED svetlo – so svietivosťou minimálne 2000 (lm), teplota chromatickosti 1600 - 3000 K – oranžové svetlo, v prípade 3000-4000 K je možné svetlo upraviť oranžovými fóliami alebo oranžovou optikou, s rozptylom svetla 120°- 150°, energetická trieda minimálne A, - zabudovaný snímač pohybu, zabudovaný senzor súmraku, vodotesné puzdro IP65, - voliteľné režimy svietenia (časovo nastaviteľný spínač na každé svietidlo, ktorým sa dá časovo obmedziť pohybový senzor a nastaviť možnosť upravovať intenzitu svietenia podľa ročného obdobia tak, aby v požadovanom období svietil permanentný svetelný lúč dlhšie a až po určenom čase sa aktivoval pohybový senzor, ktorý upraví intenzitu svietenia na nižšiu úroveň). - hmotnosť 8 - 30 kg, - inštalačná výška minimálne 3,8 m, - farba - čierna alebo sivá, hliníková, alebo pozinkovaná povrchová úprava. Stožiar: 45 ks - kvalitný pozinkovaný stožiar kompatibilný s dodávaným svietidlom, - výška stožiara 4 m, celková výška 4,6 m, - zaťaženie minimálne 35 kg, - hmotnosť 35- 45 kg, - farba - čierna alebo sivá, pozinkovaná povrchová úprava, kompatibilná s povrchovou úpravou svietidla. Predmetom zákazky sú aj tieto činnosti: doprava na adresu: Verejnoprospešné služby Ružinov, príspevková organizácia, Mlynské Luhy 19, 821 05 Bratislava Verejný obstarávateľ v Prílohe č. 5 Výzvy na predkladanie ponúk uvádza ilustračné fotografie solárnych svietidiel. Uvedená príloha slúži len ako vzor a nie je pre uchádzača záväzná.

Doplňujúce informácie

1. Verejné obstarávanie sa uskutočňuje prostredníctvom elektronickej platformy IS EVO. 2. Vyhodnotenie splnenia podmienok účasti a vyhodnotenie ponúk z hľadiska splnenia požiadaviek na predmet zákazky sa uskutoční po vyhodnotení ponúk na základe kritérií na vyhodnotenie ponúk u uchádzača, ktorý sa umiestnil ako prvý v poradí.