Vyhlásené obstarávanie

Centrálny register študentov online


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Žilinská univerzita v Žiline - Rektorát
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
165 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
72262000-9
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
22. Január 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
31. Január 2024
Dátum otvárania ponúk:
31. Január 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Žilinská univerzita v Žiline, Univerzitná 8215/1, 010 26 Žilina
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Iné

Názov podmienky účasti:

Osobné postavenie

Popis podmienky účasti:

1Uchádzač musí spĺňať podmienky účasti týkajúce sa osobného postavenia podľa § 32 ods. 1 zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len zákon o verejnom obstarávaní) spôsobom podľa § 32 alebo § 152 zákona o verejnom obstarávaní. Doklady určené verejným obstarávateľom na preukázanie splnenia podmienok účasti možno predbežne nahradiť Jednotným európskym dokumentom podľa § 39 ZVO https://www.uvo.gov.sk/jednotny-europsky-dokument-pre-verejne-obstaravanie Splnenie preukáže podľa § 32 ods. 2, ods. 4, ods. 5, § 152 ods. 1 (zápis do zoznamu hospodárskych subjektov) alebo § 152 ods. 3 ZVO. V prípade uchádzača, ktorého tvorí skupina dodávateľov zúčastnená vo verejnom obstarávaní sa požaduje preukázanie splnenia podmienok účasti týkajúcich sa osobného postavenia za každého člena skupiny osobitne. Verejný obstarávateľ nedisponuje prístupom k údajom dostupným v informačných systémoch verejnej správy podľa § 1 ods. 3 zákona č. 177/2018 Z.z. o niektorých opatreniach na zníženie administratívnej záťaže využívaním informačných systémov verejnej správy a o zmene a doplnení niektorých zákonov (zákon proti byrokracii) – verejný obstarávateľ nie je orgánom verejnej moci.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Popis podmienky účasti:

a) podľa § 34 ods. 1 písm. a) zákona o verejnom obstarávaní zoznamom dodávok tovaru alebo poskytnutých služieb za predchádzajúce tri roky od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, lehôt dodania a odberateľov; dokladom je referencia, ak odberateľom bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa tohto zákona. Podrobnosti sú uvedené vo výzve na predloženie ponuky (Súťažné podklady).

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Jediným hodnotiacim kritériom za podmienky splnenia účasti je najnižšia predložená celková cena za predmet zákazky.

Opis obstarávania

Ide vývoj a vytvorenie novej aplikácie Centrálny register študentov online, a následnú prevádzku a údržbu aplikácie. Ide aj o prevádzku pôvodných počítačových programov umiestnených na www.portalvs.sk, ako aj rozširovanie a nadväzujúce analytické, vývojárske, grafické a testovacie služby, ktorých autorom bude záujemca. Aplikáciu Centrálny register študentov používajú všetky vysoké školy poskytujúce vzdelávanie v Slovenskej republike. Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu Slovenskej republiky používa uvedenú aplikáciu na štatistické reportovanie a ako podklad pre rozdeľovanie financií vysokým školám. Aplikácia poskytuje interoperabilitu na iné systémy verejnej správy, ktoré sa musia plniť na základe viacerých zákonov, vyhlášok, smerníc a dohôd medzi ministerstvami. Podrobný opis predmetu verejného obstarávania sa nachádza vo výzve na predloženie ponuky (Súťažné podklady).

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.