Vyhlásené obstarávanie

Výmena vodovodného a plynového potrubia v areáli strediska SC KSK Trebišov


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Správa ciest Košického samosprávneho kraja
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
23 456,76
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45220000-5
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
4. December 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
14. December 2023
Dátum otvárania ponúk:
14. December 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
online
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Iné

Názov podmienky účasti:

Osobné postavenie

Popis podmienky účasti:

Tejto súťaže sa môže zúčastniť len ten, kto spĺňa nasledovné podmienky účasti týkajúce sa osobného postavenia vymedzené v ustanovení: - § 32 ods. 1 písm. e) ZVO: je oprávnený dodávať tovar, uskutočňovať stavebné práce alebo poskytovať službu, - § 32 ods. 1 písm. f) ZVO: nemá uložený zákaz účasti vo verejnom obstarávaní potvrdený konečným rozhodnutím v Slovenskej republike a v štáte sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu. Spôsob preukázania splnenia podmienok podľa § 32 ods. 1 ZVO: Splnenie podmienky účasti osobného postavenia v zmysle: § 32 ods. 1 písm. e) ZVO uvedenej v bode vyššie uchádzač preukáže predložením: dokladu o oprávnení plniť predmet zákazky, ktorý požaduje verejný obstarávateľ. Splnenie podmienky účasti osobného postavenia v zmysle: § 32 ods. 1 písm. f) ZVO uvedenej v bode vyššie preukáže uchádzač predložením čestného vyhlásenia, ktoré vzor tvorí Prílohu č. 10 Doplňujúcich informácií. Uchádzač môže preukázať splnenie podmienok účasti osobného postavenia aj svojím zápisom v zozname hospodárskych subjektov, ktorý vedie Úrad pre verejné obstarávanie (ďalej len „ZHS“) v súlade s § 152 ZVO.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

§ 34 ods. 1 písm. b) ZVO

Popis podmienky účasti:

Uvedené v Doplňujúcich informáciách k výzve.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

§ 34 ods. 1 písm. g) ZVO

Popis podmienky účasti:

Uvedené v Doplňujúcich informáciách k výzve.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Najnižšia celková cena predmetu zákazky v EUR s DPH.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je odstránenie havarijného stavu vodovodného a plynového potrubia v areáli strediska SC KSK Trebišov. Havarijný stav bude odstránený výmenou predmetného potrubia podľa projektovej dokumentácie vypracovanej spoločnosťou VKP PROJEKT, s.r.o. Podrobný opis predmetu zákazky a podmienky realizácie predmetu zákazky a informácie o ďalších požiadavkách na realizáciu predmetu zákazky sú uvedené v Prílohe č. 1 Podrobný opis predmetu zákazky a v prílohe č. 4 Návrh Zmluvy o dielo Doplňujúcich informácií.

Doplňujúce informácie

1. Uchádzač môže doklady na preukázanie splnenia podmienok účasti predbežne nahradiť čestným vyhlásením, v ktorom vyhlási, že spĺňa všetky podmienky účasti určené verejným obstarávateľom a poskytne verejnému obstarávateľovi na požiadanie doklady, ktoré čestným vyhlásením nahradil. Vzor čestného vyhlásenia tvorí Prílohu č. 6 Doplňujúcich informácií k výzve. 2. Verejný obstarávateľ vyžaduje na zabezpečenie ponuky zloženie zábezpeky. Súčasťou predloženej ponuky musí byť preukázané zloženie zábezpeky vo výške 500,- EUR. Podmienky zloženia zábezpeky sú uvedené v Doplňujúcich informáciách k výzve.