Vyhlásené obstarávanie

Služba nakladania s odpadom – zvoz a likvidácia liekov


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Ministerstvo zdravotníctva Slovenskej republiky
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
34 644,21
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
90524400-0
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
4. December 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
15. December 2023
Dátum otvárania ponúk:
15. December 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ministerstvo zdravotníctva SR, Limbová 2, 832 52 Bratislava - Nové Mesto
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Vhodnosť vykonávať odbornú činnosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Verejného obstarávania sa môže zúčastniť hospodársky subjekt, ktorý spĺňa podmienky účasti týkajúce sa osobného postavenia podľa § 32 ods. 1 písm. e) a f) ZVO.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Iné

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Uchádzač musí byť oprávnený nakladať s odpadom uvedenom v opise predmetu zákazky (príloha č. 1 výzvy na predkladanie ponúk/zadávacích podmienok) ako aj disponovať právoplatnými oprávneniami, čo preukáže príslušným dokladom – platným rozhodnutím príslušného úradu životného prostredia na prepravu a likvidáciu uvedených odpadov na základe zákona č. 79/2015 Z. z. o odpadoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov (súhlas musí zahŕňať katalógové čísla uvedené v opise predmetu zákazky).

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
    Detailné kritéria vo vestníku chýbajú

Opis obstarávania

Služba nakladania s odpadom zahŕňa záväzok poskytovateľa služby poskytnúť pôvodcovi odpadu službu - nakladanie s odpadom a ďalšie súvislé činnosti (skladovanie, zhromažďovanie, zber, zneškodňovanie odpadu) v zmysle zákona č. 79/2015 Z.z. o odpadoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov a Nariadenia Komisie (EÚ) č. 1357/2014 z 18. decembra 2014, ktorým sa nahrádza príloha III k smernici Európskeho parlamentu a Rady 2008/98/ES o odpade a o zrušení určitých smerníc (Ú. v. EÚ L 365, 19. 12. 2014). Odpad sa poskytovateľ služby zaväzuje prevziať od pôvodcu odpadu v množstve špecifikovanom v rozpisoch likvidácie pôvodcu odpadu a následne tento odpad zneškodniť v lehote do 14 pracovných dni od zaslania objednávky. Poskytovateľ služby sa zaväzuje zabezpečiť zber odpadu od pôvodcu odpadu z miest definovaných pôvodcom odpadu. Odpad je umiestnený na dvoch miestach: Bojnice, Šarišské Michaľany. Poskytovateľ služby musí byť oprávnený nakladať s odpadom uvedenom v opise predmetu zákazky ako aj disponovať právoplatnými oprávneniami, čo preukáže príslušným dokladom – platným rozhodnutím príslušného úradu životného prostredia na prepravu a likvidáciu uvedených odpadov na základe zákona č. 79/2015 Z. z. o odpadoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov (súhlas musí zahŕňať katalógové čísla uvedené v opise predmetu zákazky). Trvanie zákazky: jednorázovo Maximálny objem odpadu, ktorý je možné počas doby plnenia zákazky na základe dohodnutého harmonogramu zlikvidovať: 5 106 kg Podrobný opis predmetu zákazky tvorí prílohu č. 1 výzvy na predkladanie ponúk/zadávacích podmienok.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.