Vyhlásené obstarávanie

Vytvorenie podmienok pre adaptáciu nízko kvalifikovanej pracovnej sily v OP Varadka obstaraním techniky pre prácu v lese - ostatné vybavenie


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
OP Varadka, s. r. o., r. s. p.
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
Neuvedená
Mena:
Hlavný CPV kód:
42990000-2
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
13. December 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
20. December 2023
Dátum otvárania ponúk:
20. December 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
OP Varadka, s.r.o., r.s.p., Varadka 23, 086 36 Varadka
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Neuvedené

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Iné

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Uchádzač musí spĺňať osobné postavenie podľa § 32 ods. 1 písm. e) a f) zákona č. 343/2015 Z.z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov, t.j. musí preukázať, že „je oprávnený dodávať tovar, uskutočňovať stavebné práce alebo poskytovať službu“ „nemá uložený zákaz účasti vo verejnom obstarávaní potvrdený konečným rozhodnutím v Slovenskej republike alebo v štáte sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu“ Spôsob preukázania splnenia podmienok podľa § 32 ods. 1 písm. e) zákona o verejnom obstarávaní: • Uchádzač preukáže splnenie podmienok účasti osobného postavenia svojím zápisom v zozname hospodárskych subjektov (ďalej len „ZHS“), ktorý vedie Úrad pre verejné obstarávanie v súlade s § 152 zákona o verejnom obstarávaní. • Verejný obstarávateľ informuje záujemcov, že nie je oprávnený použiť údaje z informačných systémov verejnej správy podľa osobitného predpisu, tzn. že uchádzač, ktorý nie je zapísaný v ZHS podľa § 152 zákona o verejnom obstarávaní preukáže splnenie podmienok účasti osobného postavenia dokladom v súlade s § 32 ods. 2 písm. e) zákona o verejnom obstarávaní, tzn. doloženým dokladom o oprávnení dodávať tovar, uskutočňovať stavebné práce alebo poskytovať službu, ktorý zodpovedá predmetu zákazky.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Uplatní sa v prípade, ak výsledná PHZ bude nižšia ako 70 000 EUR bez DPH. Cenová ponuka, ktorá splní podmienky účasti Výzvy na predkladanie cenovej ponuky bude zahrnutá do vyhodnotenia ponúk. Jediným kritériom na vyhodnotenie ponúk bude: celková cena za požadovaný predmet zákazky v EUR s DPH. Uchádzačovi s najnižšou celkovou cenou za predmet zákazky bude priradené prvé miesto, ostatným uchádzačom druhé, tretie atď. V ponukách uchádzačov, ktorí sú platcami DPH, bude vyhodnocovaná celková cena predmetu zákazky v EUR s DPH. V prípade, ak úspešný uchádzač nebude platca DPH a v čase účinnosti Kúpnej zmluvy sa zmení postavenie uchádzača na platcu DPH, bude celková cena za predmet zákazky nemenná a bude považovaná na úrovni s DPH.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je nákup a dodanie ostatného vybavenia pozostávajúceho z lesného navijaku a predného závažia na traktor BASAK 2110s pre prácu v lese, ktorý bude využívať OP Varadka s. r. o., r. s. p.. Bližšie informácie sa nachádzajú v Prílohe č.1 tejto Výzvy – Technické požiadavky na predmet zákazky.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.