Vyhlásené obstarávanie

Bezhotovostný nákup pohonných hmôt


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Univerzita Komenského v Bratislave
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
158 898,96
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
09132000-3
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
13. December 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
22. December 2023
Dátum otvárania ponúk:
22. December 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Univerzita Komenského v Bratislave
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Názov podkritéria/ Váhovosť podkritéria v bodoch 1. Poskytnutá percentuálna zľava z aktuálnych maloobchodných jednotkových cien v Eur bez DPH motorového benzínu / 50 bodov 2. Poskytnutá percentuálna zľava z aktuálnych maloobchodných jednotkových cien v Eur bez DPH motorovej nafty / 50 bodov
  • Kritériom na vyhodnotenie ponúk je poskytnutá zľava v percentách z aktuálnych maloobchodných jednotkových cien jednotlivých položiek. Uvedená zľava bude platiť na všetky druhy palív dostupných na čerpacích staniciach uchádzača. V procese vyhodnocovania ponúk sa bude brať do úvahy poskytnutá percentuálna zľava z aktuálnych maloobchodných jednotkových cien v Eur bez DPH motorového benzínu a motorovej nafty, ktorú uchádzač doplní do Prílohy č. 2 Návrh na plnenie kritériá na vyhodnotenie ponúk. Maximálny počet bodov za príslušné podkritérium získa ponuka s najvyššou navrhovanou hodnotou zľavy, a pri ostatných ponukách sa počet bodov určí úmerou – počet bodov sa určí ako podiel navrhovanej hodnoty zľavy príslušnej vyhodnocovanej ponuky a najvyššej navrhovanej ponuky, ktorý sa vynásobí maximálnym počtom bodov, ktorý je možné získať pre príslušné podkritérium. Vzorec na výpočet bodov pridelených za príslušné podkritérium: hodnota príslušného kritéria vyhodnocovanej ponuky v % ------------------------------------------------------------------------ x maximálny počet bodov príslušného podkritéria hodnota príslušného kritéria najvyššej ponuky v % Úspešným uchádzačom vo verejnom obstarávaní sa stane ten, ktorý získa najvyšší celkový počet bodov.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je bezhotovostný nákup pohonných hmôt prostredníctvom palivových kariet pre verejného obstarávateľa v sieti čerpacích staníc, ktoré umožňujú úhradu nakúpených pohonných hmôt prostredníctvom palivových kariet vydaných uchádzačom na území Slovenskej republiky a v zahraničí a súvisiace služby.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.