Vyhlásené obstarávanie

Zabezpečenie a podpora prepravy návštevníkov do stredísk CR v regióne Vysoké Tatry 2023/2024


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Región Vysoké Tatry
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
86 640,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
60130000-8
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
7. November 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
16. November 2023
Dátum otvárania ponúk:
16. November 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Poprad
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

- podľa § 34 ods. 1 písm. j) ZVO – údaje o strojovom, prevádzkovom alebo technickom vybavení, ktoré má uchádzač k dispozícii na poskytnutie služby. Min. požadovaná úroveň: kópie technických preukazov vozidiel, ktoré zodpovedajú požiadavkám na poskytnutie služby a to: min. 2 ks nízkopodlažný autobus s kapacitou 30-34 miest na sedenia a 45 – 50 miest na státie a 2 ks mikrobus s kapacitou 15 – 33 miest na sedenie s nosičom na lyže, s emisnou normou min. EURO 3.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Najnižšia celková cena za celý predmet zákazky v EUR vrátane DPH

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je preprava cestujúcich v súlade so zákonom č. 56/2012 Z.z. o cestnej doprave v zmysle § 24 v platnom znení. Dopravca vykonáva dopravu po dohodnutej trase dopravnej cesty s dohodnutými zastávkami a v dohodnutom čase medzi strediskami cestovného ruchu v regióne Vysoké Tatry počas zimnej turistickej sezóny 2022/2023. Predbežný počet objednaných kilometrov je 34 332 km. Podrobnejšie v prílohe č. 2 a č. 3 tejto Výzvy

Doplňujúce informácie

a. Vyhodnotenie ponúk z hľadiska splnenia podmienok účasti a vyhodnotenie ponúk z hľadiska splnenia požiadaviek na predmet zákazky sa uskutoční po vyhodnotení ponúk na základe kritéria na vyhodnotenie ponúk, a to v prípade uchádzača, ktorý sa umiestnil na prvom mieste v poradí. Ak ponuka uchádzača nebude obsahovať všetky náležitosti podľa tejto výzvy, uchádzač bude požiadaný o vysvetlenie alebo doplnenie predložených dokladov. b. Ak dôjde k vylúčeniu uchádzača alebo jeho ponuky, vyhodnotí sa následne splnenie podmienok účasti a požiadaviek na predmet zákazky u ďalšieho uchádzača v poradí tak, aby uchádzač umiestnený na prvom mieste v novo zostavenom poradí spĺňal podmienky účasti a požiadavky na predmet zákazky. c. Informácia o výsledku procesu obstarávania a vyhodnotenia cenových ponúk bude uchádzačom zaslaná prostredníctvom el. platformy IS EVO.