Vyhlásené obstarávanie

Spracovanie reštaurátorskej dokumentácie NKP – „Obnova fasády budovy a oprava plotu areálu školy SPŠ elektrotechnická, Zochova 9 , Bratislava“


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Bratislavský samosprávny kraj
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
15 850,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
71242000-6
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
2. November 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
13. November 2023
Dátum otvárania ponúk:
13. November 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Bratislavský samosprávny kraj,Sabinovská 16, 82005 Bratislava
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Podľa § 34 ods. 1 písm. a) zákona o VO

Popis podmienky účasti:

Minimálna požadovaná úroveň štandardov: uvedené v bode 13 výzvy na predkloženie ponuky - (súťažných podkladov)

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Podľa § 34 ods. 1 písm. g) zákona o VO

Popis podmienky účasti:

Minimálna požadovaná úroveň štandardov: uvedené v bode 13 výzvy na predkloženie ponuky - (súťažných podkladov)

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Jediným kritériom na vyhodnotenie ponúk je Celková cena za celý predmet zákazky, vypočítaná a vyjadrená v eurách (EUR) vrátane DPH.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je vypracovanie reštaurátorského výskumu, vyhotovenie reštaurátorskej dokumentácie na tvaroslovné plastické prvky, vypracovanie návrhu umelecko-remeselnej obnovy ostatných plôch fasády a oplotenia, odborný odhad nákladov na práce na národnej kultúrnej pamiatke na ulici Zochova 9 v Bratislave. Obnova bude prevedená čiastočne reštaurovaním a čiastočne umelecko-remeselným spôsobom. Vykonanie reštaurátorského výskumu a vyhotovenie reštaurátorskej dokumentácie v zmysle rozhodnutia KPUBA-2022/17249-4/93887/BAL.

Doplňujúce informácie

1. Verejný obstarávateľ pri zadávaní zákazky stanovuje elektronickú komunikáciu, ktorá sa realizuje prostredníctvom elektronickej platformy, systému elektronického verejného obstarávania - IS EVO. 2. Náležitosti obsahu predloženej ponuky sú definované vo Výzve a jej prílohách. V prípade podpisu ponuky, alebo dokumentov oprávnenou osobou s výnimkou štatutára, verejný obstarávateľ požaduje listinu (splnomocnenie) preukazujúcu oprávnenie tejto osoby konať v mene uchádzača. 3. Ponuky uchádzačov budú vyhodnocované podľa kritéria na hodnotenie ponúk. Kritériom je "Cena celkom za predmet zákazky v EUR vrátane DPH". 4. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo vyhodnotiť splnenie podmienok účasti a splnenie požiadaviek na predmet zákazky len u uchádzača, ktorý sa po vyhodnotení kritérií na vyhodnotenie ponúk umiestnil na prvom mieste v poradí. Ak uchádzač, ktorý sa po vyhodnotení kritérií umiestnil na prvom mieste v poradí, nepredložil niektorý z požadovaných dokladov, ktorým preukazuje splnenie podmienok účasti, alebo nespĺňa podmienky účasti, alebo jeho ponuka nezodpovedá podmienkam pre realizáciu zákazky, nebude jeho ponuka ďalej vyhodnocovaná a bude vylúčená. O vylúčení bude uchádzač bezodkladne informovaný verejným obstarávateľom. V prípade vylúčenia ponuky takéhoto uchádzača bude verejný obstarávateľ vyhodnocovať ponuku uchádzača, ktorý sa umiestnil na ďalšom mieste v poradí. V prípade nejasnosti, pochybnosti a potreby objasnenia predložených dokladov v lehote na predkladanie ponúk, požiada verejný obstarávateľ uchádzača o vysvetlenie ponuky v lehote určenej verejným obstarávateľom. 5. Uchádzač zaslaním ponuky bezvýhradne akceptuje všetky podmienky súťaže. 6. Uchádzač nemá právo si uplatniť u verejného obstarávateľa akékoľvek náklady, ktoré mu vznikli v súvislosti so zrušením súťaže, zmenou podmienok súťaže alebo akýmkoľvek rozhodnutím verejného obstarávateľa. 7. Verejný obstarávateľ sa zaväzuje, že osobné údaje poskytnuté uchádzačom budú spracovávané a chránené podľa zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov. 8. Vzhľadom na podmienky účasti, technické špecifikácie, kritériá na vyhodnotenie ponúk a podmienky plnenia objednávky, predmetné verejné obstarávanie nie je zelené, nie je obstarávaním inovácií a nie je zamerané na sociálne aspekty. 9. Lehota viazanosti/platnosti ponuky: do 31. 12. 2023.