Vyhlásené obstarávanie

Vypracovanie projektovej dokumentácie pre projekt s názvom Kvalitná a inkluzívna Základná škola, Školská ulica, Handlová


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Handlová
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
Neuvedená
Mena:
Hlavný CPV kód:
71000000-8
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
2. November 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
13. November 2023
Dátum otvárania ponúk:
13. November 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Mestský úrad Handlová, Námestie baníkov 7, 972 51 Handlová
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Neuvedené

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Iné

Názov podmienky účasti:

Osobné postavenie

Popis podmienky účasti:

Uchádzač musí spĺňať podmienky účasti týkajúce sa osobného postavenia podľa § 32, ods. 1, písm. e) a písm. f) zákona o verejnom obstarávaní spôsobom podľa § 32 alebo § 152 zákona o verejnom obstarávaní.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
    Detailné kritéria vo vestníku chýbajú

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je vypracovanie projektovej dokumentácie pre projekt s názvom ,,Kvalitná a inkluzívna Základná škola, Školská ulica, Handlová“. Projektová dokumentácia bude vypracovaná pre stavbu nachádzajúcu sa v katastrálnom území Handlová, zapísanú v katastri nehnuteľností na LV č. 1 vedenom Katastrálnym odborom na Okresnom súde v Prievidzi, stavby – súpisné čísla 525 a 4015, postavená na parcelách C-KN č. 837, 838/1, 840 a 841 na ulici Školská 526/53. Projektová dokumentácia bude vypracovaná ako ucelený, štruktúrovaný, kompaktný a zrozumiteľný materiál pre vydanie stavebného povolenia, vrátane: statických a dynamických výpočtov konštrukcií stavieb, projektového energetického hodnotenia, položkového kontrolného rozpočtu; výkazu-výmer. Predmetom tejto zákazky je zároveň vykonávanie odborného autorského dohľadu v zmysle zákona č. 138/1992 Z.z. o autorizovaných architektoch a autorizovaných stavebných inžinieroch v znení neskorších právnych predpisov. Dielo je členené na tri predpokladané stavebné objekty. Projektovú dokumentáciu požaduje verejný obstarávateľ spracovať pre každý stavebný objekt zvlášť a v požadovanom rozsahu, respektíve podľa charakteru a požiadaviek konkrétneho stavebného objektu a súpisu stavebných objektov. Projektová dokumentácia bude zhotovená v rozsahu potrebnom na realizáciu stavby a vydanie stavebného povolenia v zmysle zákona č. 50/1976 Zb. o územnom plánovaní a stavebnom poriadku v znení neskorších právnych predpisov. Ostatné informácie o predmete zákazky sa nachádzajú vo výzve a jej prílohách.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.