Vyhlásené obstarávanie

Realizácia zabezpečovacieho systému CENTRAL STOP a TOTAL STOP pre budovy v správe Ministerstva financií Slovenskej republiky v Bratislave


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Ministerstvo financií Slovenskej republiky
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
54 147,90
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45310000-3
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
24. Október 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
7. November 2023
Dátum otvárania ponúk:
7. November 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
MINISTERSTVO FINANCIÍ SLOVENSKEJ REPUBLIKY, Štefanovičova č. 5, 817 82 Bratislava
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

podľa § 34 ods. 1 písm. b) ZVO

Popis podmienky účasti:

Uvedené v bode 14.2.1 Výzvy

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

podľa § 34 ods. 1 písm. g) ZVO

Popis podmienky účasti:

Uvedené v bode 14.2.2 Výzvy

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Kritériom na vyhodnotenie ponúk je najnižšia cena „Cena celkom za celý predmet zákazky v EUR s DPH“

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je zabezpečiť ovládacie prvky CENTRAL STOP a TOTAL STOP, t.j. bezpečné vypnutie elektrického prúdu v prípade požiaru. Predmetom zákazky je realizácia zabezpečovacieho systému CENTRAL STOP a TOTAL STOP, t.j. bezpečné vypnutie elektrického prúdu v prípade požiaru , ktorého potreba vyplynula z projektu požiarnej ochrany a má byť komplexne uskutočnená na základe Projektovej dokumentácie pre realizáciu stavby „Zabezpečovací systém CENTRAL STOP a TOTAL STOP pre budovy MF SR v Bratislave“ – Technickej správy, vyhotovenej zodpovedným projektantom Ing. Jozefom Juskom, autorizovaným stavebným inžinierom SKSI, dátum 08/2022 (ďalej len „Projektová dokumentácia“), ktorá tvorí Prílohu č. 6, 6A Výzvy na predkladanie ponúk (ďalej len „Výzva“). Podrobné vymedzenie zmluvných podmienok na poskytnutie požadovaného predmetu zákazky tvorí Prílohu č. 5 Výzvy.

Doplňujúce informácie

1. Verejný obstarávateľ pri zadávaní zákazky stanovuje elektronickú komunikáciu, ktorá sa realizuje prostredníctvom elektronickej platformy verejného obstarávania cez funkcionalitu IS EVO. 2. Poskytovanie vysvetlení sa bude uskutočňovať elektronickou formou. V prípade nejasností alebo potreby vysvetlenia údajov uvedených v tejto výzve v lehote na predloženie cenových návrhov (ponúk), môže záujemca požiadať prostredníctvom IS EVO. 3. Pravidlá pre doručovanie – zásielka sa považuje za doručenú v okamihu jej odoslania v systéme EVO a to v súlade s funkcionalitou systému. 4. Všetky výdavky spojené s prípravou a predložením ponuky znáša uchádzač. 5. Uchádzač súhlasí s podmienkami stanovenými verejným obstarávateľom. 6. Verejný obstarávateľ bude pri uskutočňovaní tohto postupu zadávania zákazky postupovať v súlade so zákonom o verejnom obstarávaní, prípadne inými všeobecne záväznými právnymi predpismi. 7. Všetky ostatné informácie, úkony a lehoty sa nachádzajú v zákone o verejnom obstarávaní. 8. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo zrušenia použitého postupu zadávania zákazky.