Vyhlásené obstarávanie

Zabezpečenie výrubu, odstránenie ruderálneho porastu, krovinatého porastu, odstránenie náletových drevín a invazívnych druhov drevín


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Hydromeliorácie, štátny podnik
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
Neuvedená
Mena:
Hlavný CPV kód:
77211000-2
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
24. Október 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
7. November 2023
Dátum otvárania ponúk:
7. November 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
online - elektronická platforma
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Iné

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Osobné postavenie: Uchádzač musí byť oprávnený na plnenie predmetu zákazky. Túto oprávnenosť overí verejný obstarávateľ na základe zákona č. 177/2018 Z.z. o niektorých opatreniach na znižovanie administratívnej záťaže využívaním informačných systémov verejnej správy a o zmene a doplnení niektorých zákonov.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Jediným kritériom na vyhodnotenie ponúk je: Cena za celý predmet zákazky – cena celkom bez DPH. Pre výber dodávateľa bude vyhodnocovaná celková cena na základe prílohy č. 1 za predmet zákazky uvedená v ponuke uchádzača. Ak uchádzač je platcom DPH, bude vyhodnocovaná cena bez DPH. Ak uchádzač nie je platcom DPH, vyhodnocovaná bude cena celkom. Ako úspešný bude vyhodnotený uchádzač, ktorý ponúkne najnižšiu cenu za celý predmet zákazky.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je poskytnutie služby, spočívajúcej v odstraňovaní drevín a porastov (ťažba a zmulčovanie drevnej hmoty, odstránenie krovia a konárov stromov) v ochrannom pásme hydromelioračného zariadenia ( vodnej stavby ) a v profile odvodňovacieho alebo závlahového kanálu v dohodnutom termíne, v definovanom rozsahu, dohodnutým spôsobom, na dohodnutom mieste, vrátane dočistenia príslušných pozemkov, na ktorých sa bude výrub realizovať a na ktorých sa bude s vyrúbanou drevnou hmotou manipulovať. Podrobný rozsah predmetu zákazky je uvedený v súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.