Vyhlásené obstarávanie

Geodetické práce - katastrálne územie Nivy, Ružinov, Trnávka


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mestská časť Bratislava - Ružinov
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
69 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
71355200-3
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
24. Október 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
8. November 2023
Dátum otvárania ponúk:
8. November 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Online – Verejný obstarávateľ zrealizuje otváranie ponúk prostredníctvom online sprístupnenia ponúk uchádzačom v systéme IS EVO.
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Podmienky účasti technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti: 1. podľa § 34 ods. 1 písm. a) zákona o verejnom obstarávaní –zoznamom dodávok tovaru alebo poskytnutých služieb za predchádzajúce tri roky od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, lehôt dodania a odberateľov; dokladom je referencia, ak odberateľom bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa tohto zákona Požaduje sa, aby uchádzač v rámci tohto zoznamu preukázal, realizáciu zákaziek rovnakého alebo podobného charakteru ako je predmet zákazky (geodetických prác) v min. kumulatívnej výške 35 000 EUR bez DPH. 2. podľa § 34 ods. 1 písm. g) zákona o verejnom obstarávaní – údaje o vzdelaní a odbornej praxi alebo odbornej kvalifikácii osôb určených na plnenie zmluvy alebo koncesnej zmluvy alebo riadiacich zamestnancov. Minimálna požadovaná úroveň štandardov: Uchádzač preukáže odbornú spôsobilosť potvrdením, že bude mať počas celého trvania plnenia predmetu zákazky k dispozícii 1 experta spĺňajúceho stanovené požiadavky. Kľúčový expert č. 1 – 1 osoba - Osvedčenie odbornej spôsobilosti zodpovednej osoby ako autorizovaný geodet a kartograf podľa § 6 písm. a) až e), resp. písm. d) až j) zákona č. 215/1995 Z. z. o geodézii a kartografii alebo ekvivalent Podmienky účasti sú uvedené v bode 13 Výzvy na predkladanie ponúk.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Úspešným uchádzačom sa stane uchádzač s najnižším súčtom jednotkových cien v EUR s DPH. Poradie ostatných uchádzačov sa určí vzostupne

Opis obstarávania

Predmetom zákazky sú geodetické práce vykonávané na základe Rámcovej zmluvy o dielo a vystavených čiastkových osobitných písomných objednávok verejného obstarávateľa. Geodetické práce sa budú vykonávať na základe čiastkových písomných objednávok verejného obstarávateľa až do vyčerpania finančných prostriedkov podľa bodu 5 Výzvy na predkladanie ponúk. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo objednať aj jednotlivé položky samostatne, podľa jednotkových cien, ktoré boli nacenené uchádzačom k jednotlivým položkám. Verejný obstarávateľ si rovnako vyhradzuje právo nevyčerpať maximálny finančný limit. Podrobný opis predmetu zákazky je uvedený v bode 4 Výzvy na predkladanie ponúk.

Doplňujúce informácie

1. Verejné obstarávanie sa uskutočňuje prostredníctvom elektronickej platformy IS EVO. 2. Vyhodnotenie splnenia podmienok účasti a vyhodnotenie ponúk z hľadiska splnenia požiadaviek na predmet zákazky sa uskutoční po vyhodnotení ponúk na základe kritérií na vyhodnotenie ponúk u uchádzača, ktorý sa umiestnil ako prvý v poradí.