Vyhlásené obstarávanie

Poskytnutie služieb lokálneho televízneho vysielania 2024-2025


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Banská Štiavnica
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
73 577,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
92220000-9
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
23. Október 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
3. November 2023
Dátum otvárania ponúk:
3. November 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Elektronické sprístupnenie v zásade v sídle verejného obstarávateľa.
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Oprávnenie poskytovať službu podľa predmetu zákazky

Popis podmienky účasti:

• fotokópiu dokladu o oprávnení poskytovať službu podľa predmetu zákazky (napr. kópia živnostenského oprávnenia alebo výpisu z obchodného registra) -doklad o oprávnení dodávať tovar/služby, realizovať stavebné práce podľa predmetu zákazky (napr. kópia živnostenského oprávnenia alebo výpisu z obchodného registra) si v súlade s ustanoveniami zákona 177/2018 Z. z. Zákon o niektorých opatreniach na znižovanie administratívnej záťaže využívaním informačných systémov verejnej správy a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších právnych predpisov (221/2019 Z.z.) (zákon proti byrokracii) zabezpečí verejný obstarávateľ z dostupných informačných systémov, Uchádzač predloží iný dokument, ktorý ho oprávňuje podnikať, a nie je ním výpis zo živnostenského registra ani obchodného registra (napr. výpis zo záujmovej komory, registra občianskych združení apod.)

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Iné

Názov podmienky účasti:

Predloženie cenovej ponuky - návrhu plnenia; Súhlas s návrhom zmluvy - zmluvných podmienok; Čestné vyhlásenie o zákaze účasti vo VO

Popis podmienky účasti:

Ponuka musí obsahovať: • cenovú ponuku, ktorá musí zahŕňať všetky náklady spojené s realizáciou predmetu zákazky (môžete použiť prílohu č. 1 k tejto Výzve ), s podpisom štatutárneho orgánu uchádzača a pečiatkou, ak ňou uchádzač disponuje, • návrh zmluvy /podpísaný a opečiatkovaný s doplnenými identifikačnými údajmi uchádzača (príloha č. 2 k tejto Výzve), ktorého súčasťou sú: licencia pre lokálne televízne vysielanie; licencia, alebo zmluva / zmluva o budúcej zmluve s vlastníkom káblových rozvodov na šírenie vysielania v káblových rozvodoch KDS – analógové a digitálne rozvody; zoznam subdodávateľov, • čestné vyhlásenie o zákaze účasti vo verejnom obstarávaní (príloha č. 3 k Výzve) -podľa § 32 ods. 1 písm. f) zákona č. 343/2015 Z.z. o verejnom obstarávaní v znení neskorších predpisov. Ak je uchádzač zapísaný v Zozname hospodárskych subjektov podľa § 152 zákona nie je povinný v procese verejného obstarávania predkladať doklady na preukázanie splnenia podmienok účasti týkajúcich sa osobného postavenia podľa § 32 ods. 1 a 2 zákona. V zmysle zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov a zákona č. 315/2016 Z. z. o registri partnerov verejného sektora a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších právnych predpisov (241/2019 Z.z.) verejný obstarávateľ nesmie uzavrieť zmluvu s uchádzačom, ktorý má povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie je zapísaný v registri partnerov verejného sektora.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Jediným kritériom na vyhodnotenie ponúk je najnižšia navrhovaná zmluvná cena za kompletné uskutočnenie predmetu zákazky podľa bodu 2 Výzvy vyjadrená v eurách vrátane DPH (ak je uchádzač platca DPH).

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je poskytnutie služieb lokálneho televízneho vysielania za úhradu vo verejnom záujme, a to poskytovanie informácií o verejnom dianí pre obyvateľov mesta Banská Štiavnica o období od 01.01.2024 do 31.12.2025. Bližšia špecifikácia je uvedená v súťažných podkladoch v bode 2 Výzvy na predkladanie ponúk.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.