Vyhlásené obstarávanie

Vypracovanie a dodanie projektovej dokumentácie pre projekt „Cyklochodník Ulica Veterná“


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Trnava
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
32 264,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
71200000-0
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
19. Október 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
27. Október 2023
Dátum otvárania ponúk:
27. Október 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
IS EVO
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Podmienka účasti podľa § 34 ods. 1 písm. a) ZVO

Popis podmienky účasti:

Uchádzač splnenie podmienky preukáže zoznamom poskytnutých služieb uskutočnených za predchádzajúcich päť rokov od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, lehôt dodania a odberateľov (Príloha č. 6 Zoznam poskytnutých služieb). Dokladom má byť referencia, ak odberateľom bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa ZVO. Minimálna požiadavka na zoznam poskytnutých služieb uskutočnených za predchádzajúcich päť rokov a nadväzujúce referencie je, aby v zozname poskytnutých služieb uskutočnených za predchádzajúcich päť rokov od vyhlásenia verejného obstarávania (stanovené ku dňu vyhlásenia verejného obstarávania) a nadväzujúce referencie boli uvedené minimálne 3 zákazky na poskytnutie služby rovnakého alebo podobného charakteru ako predmet zákazky a aby minimálne 1 zákazka rovnakého alebo podobného charakteru v zozname mala hodnotu najmenej 30 000 EUR bez DPH. Rovnakým alebo podobným predmetom zákazky sa rozumie zákazka na poskytnutie architektonických a súvisiacich služieb na vypracovanie projektovej dokumentácie na inžinierskych stavbách.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Podmienka účasti podľa § 34 ods. 1 písm. g) ZVO

Popis podmienky účasti:

Verejný obstarávateľ vyžaduje u osoby určenej na plnenie zmluvy v pozícii hlavný projektant odbornú kvalifikáciu projektant. Uchádzač predloží osvedčenie (kópiu) o odbornej spôsobilosti pre projektovanie stavieb so zameraním na inžinierske stavby, v zmysle zákona NR SR č. 138/1992 Z. z. v znení neskorších zmien a doplnkov alebo ekvivalentný doklad o odbornej kvalifikácii vydaný podľa právnych predpisov členských štátov Európskej únie na účely voľného poskytovania služieb v Slovenskej republike a štátov mimo územia SR.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Iné

Názov podmienky účasti:

Podmienky účasti osobného postavenia podľa § 32 ods. 1 písm. e) a f) ZVO

Popis podmienky účasti:

Uchádzač musí spĺňať podmienky účasti týkajúce sa osobného postavenia podľa § 32 ods. 1 písm. e) a f) zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len "zákon o VO" alebo "zákon") a nesmie u neho existuje dôvod na vylúčenie podľa § 40 ods. 6 písm. f) zákona. Doklady preukazujúce splnenie podmienok účasti podľa § 32 ods. 1 písm. e) a f) zákona o VO je možné nahradiť podľa § 152 zákona o VO potvrdením o zapísaní do zoznamu hospodárskych subjektov. U uchádzača so sídlom v SR bude splnenie podmienky osobného postavenia podľa § 32 ods. 1 písm. e) zákona o VO bude overovaná verejným obstarávateľom z informačných systémov verejnej správy alebo z verejne dostupných zdrojov (napr. www.orsr.sk, www.zrsr.sk). Splnenie podmienky osobného postavenia podľa § 32 ods. 1 písm. f) zákona o VO bude overovaná verejným obstarávateľom z údajov zverejnených na stránke Úradu pre verejné obstarávanie. V prípade uchádzača, ktorého tvorí skupina dodávateľov zúčastnená vo verejnom obstarávaní, sa požaduje preukázanie splnenia podmienok účasti týkajúcich sa osobného postavenia za každého člena skupiny osobitne. Splnenie predmetných podmienok účasti podľa § 32 ods. 1 písm. e) zákona o VO preukazuje člen skupiny len vo vzťahu k tej časti predmetu zákazky, ktorú má zabezpečiť. V prípade, že verejný obstarávateľ bude mať pochybnosti o tom, že uchádzač spĺňa podmienky účasti podľa § 32 ods. 1 písm. e) zákona o VO, požiada uchádzača o predloženie dokladov preukazujúcich splnenie týchto spochybnených podmienok účasti. Verejný obstarávateľ upozorňuje uchádzača na skutočnosť, že podľa § 117 ods. 5 zákona o VO nesmie verejný obstarávateľ uzavrieť zmluvu s uchádzačom, ktorý nespĺňa podmienky účasti podľa § 32 ods. 1 písm. e) a f) alebo ak u neho existuje dôvod na vylúčenie podľa § 40 ods. 6 písm. f) tohto zákona.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Najnižšia celková cena v EUR s DPH

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je vypracovanie jednoduchého grafického konceptu, projektovej dokumentácie pre územné rozhodnutie a projektovej dokumentácie pre stavebné povolenie s podrobnosťou realizačného projektu, ktorá bude podkladom k žiadosti o vydanie stavebného povolenia a následne pre samotnú realizáciu stavby. Rozsah zákazky: A) Geodetické zameranie územia B) Grafický koncept C) Realizácia prieskumných sond D) Projektová dokumentácia pre územné rozhodnutie E) Projektová dokumentácia pre stavebné povolenie s podrobnosťou realizačného projektu F) Koordinácia projektovej dokumentácie G) Odborný autorský dohľad H) Súčinnosť v procese prípravy a posudzovania žiadosti o nenávratný finančný príspevok/grant, ako aj v procese implementácie projektu, ak to bude potrebné I) Súčinnosť v procese verejného obstarávania na výber zhotoviteľa stavby, ak to bude potrebné Podrobnosti o zákazke uvedené v Prílohe č. 3 Opis predmetu zákazky.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.