Vyhlásené obstarávanie

Aktualizácia bezpečnostných dokumentácií pre prevádzkované tunely.


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Národná diaľničná spoločnosť, a.s.
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
144 005,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
71311220-9
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
19. Október 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
31. Október 2023
Dátum otvárania ponúk:
31. Október 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
SK
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Jediným kritériom na vyhodnotenie ponúk je najnižšia navrhovaná cena za celý predmet zákazky vrátane všetkých nákladov súvisiacich s predmetom zákazky v eurách bez DPH.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je aktualizácia bezpečnostných dokumentácií tunelov v prevádzke, a to tunela Sitina, tunela Považský Chlmec, tunela Horelica, tunela Svrčinovec, tunela Poľana, tunela Bôrik, tunela Šibenik a tunela Branisko. Celkové množstvo, rozsah a požiadavky na služby, ktorých dodanie je predmetom zákazky, sú bližšie špecifikované v Prílohe č. 2 – Špecifikácia ceny Ďalšie požiadavky na predmet zákazky sú uvedené v Prílohe č. 1 - Opis predmetu zákazky. Verejný obstarávateľ požaduje poskytnutie záruky na dodanie služby v trvaní 2 (dvoch) rokov odo dňa podpísania protokolu o odovzdaní a prevzatí bezpečnostnej dokumentácie. Verejný obstarávateľ požaduje realizáciu predmetu zákazky v súlade so Zmluvou o dielo. Verejný obstarávateľ požaduje dodanie predmetu zákazky do 12 mesiacov od účinnosti zmluvy. Obhliadka miesta realizácie predmetu zákazky nie je potrebná. Na kontrolu vykonávania a prevzatia predmetu zákazky sú oprávnení: - vedúci odboru tunelov a IRSD prevádzkového úseku Národnej diaľničnej spoločnosti, a.s. alebo ním poverená osoba. - špecialista tunelových technológií prevádzkového úseku Národnej diaľničnej spoločnosti, a.s. po schválením vedúcim úseku. Obsah ponuky uchádzača musí obsahovať - Špecifikácia ceny. - Návrh na plnenie kritérií. – Harmonogram spracovania bezpečnostných dokumentácií. - Čestné vyhlásenie uchádzača o neprítomnosti konfliktu záujmov. - Doklady preukazujúce splnenie podmienok účasti osobného postavenia Jediným kritériom na vyhodnotenie ponúk je najnižšia navrhovaná cena za celý predmet zákazky vrátane všetkých nákladov súvisiacich s predmetom zákazky bez DPH.

Doplňujúce informácie

Podmienky účasti: Osobné postavenie: - Uchádzač musí spĺňať podmienku účasti osobného postavenia podľa § 32 ods. 1 písm. e) zákona – uchádzač je oprávnený poskytovať služby, ktoré sú predmetom zákazky. - Uchádzač musí spĺňať podmienku účasti osobného postavenia podľa § 32 ods. 1 písm. f) zákona – uchádzač nemá uložený zákaz účasti vo verejnom obstarávaní potvrdený konečným rozhodnutím v Slovenskej republike a v štáte sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu. - V prípade, ak je uchádzač zapísaný v zozname hospodárskych subjektov podľa § 152 zákona, nie je povinný preukazovať splnenie podmienok účasti osobného postavenia podľa § 32 ods. 1 písm. e) a f) zákona a splnenie týchto podmienok si verejný obstarávateľ overí sám vykonaním náhľadu do tohto zoznamu. - V prípade, ak uchádzač nie je zapísaný v zozname hospodárskych subjektov podľa § 152 zákona alebo platnosť jeho zápisu v tomto zozname uplynula, preukazuje splnenie podmienok účasti osobného postavenia podľa § 32 ods. 1 písm. e) a f) zákona doložením skenu originálu výpisu z Obchodného registra alebo Živnostenského registra a doložením skenu originálu Čestného vyhlásenia, v ktorom prehlasuje, že spĺňa podmienku účasti podľa § 32 ods. 1 písm. f) zákona.