Vyhlásené obstarávanie

Inštalácia elektrickej zabezpečovacej signalizácie (ďalej len „EZS“) a priemyselnej televízie (ďalej len „PTV“) v objekte skladovej haly č.56 v Čačíne, 974 01 Čačín (ďalej len „Skladová hala“).


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Finančné riaditeľstvo Slovenskej republiky
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
31 670,33
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
35120000-1
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
28. December 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
11. Január 2024
Dátum otvárania ponúk:
11. Január 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
adresa verejného obstarávateľa
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

- predloženie oprávnenia na výkon technickej služby podľa § 7 zákona 473/2005 Z. z. o poskytovaní služieb v oblasti súkromnej bezpečnosti a o zmene a doplnení niektorých zákonov (oprava zabezpečovacích systémov alebo poplachových systémov a systémov a zariadení umožňujúcich sledovanie pohybu a konania osoby v chránenom objekte, na chránenom mieste alebo v ich okolí.), - predloženie osvedčenia na výkon revízneho technika vyhradeného technického zariadenia elektrického v zmysle § 24 vyhlášky Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny SR č. 508/2009 Z. z. ktorou sa ustanovujú podrobnosti na zaistenie bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci s technickými zariadeniami tlakovými, zdvíhacími, elektrickými a plynovými a ktorou sa ustanovujú technické zariadenia, ktoré sa považujú za vyhradené technické zariadenia minimálne jednej osoby. - predloženie osvedčenia na výkon revízneho technika vyhradeného technického zariadenia elektrického v zmysle § 23 vyhlášky Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny SR č. 508/2009 Z. z. ktorou sa ustanovujú podrobnosti na zaistenie bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci s technickými zariadeniami tlakovými, zdvíhacími, elektrickými a plynovými a ktorou sa ustanovujú technické zariadenia, ktoré sa považujú za vyhradené technické zariadenia minimálne jednej osoby. - predloženie certifikátu o absolvovaní školenia na opravy systému PARADOX, prípadne ekvivalentný doklad, ktorým bude preukázaná odborná spôsobilosť na výkon opravy systému EZS. - predloženie certifikátu o absolvovaní školenia na opravy systému DAHUA, prípadne ekvivalentný doklad, ktorým bude preukázaná odborná spôsobilosť na výkon opravy systému PTV.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
    Detailné kritéria vo vestníku chýbajú

Opis obstarávania

Predmetom zákazky bude inštalácia systému EZS podľa priloženej projektovej dokumentácie, ktorý pozostáva zo 129 prvkov a inštalácia PTV podľa priloženej projektovej dokumentácie, ktorý pozostáva z 28 prvkov. Predmet zákazky pozostáva z: EZS - Dodania a inštalácie komponentov EZS podľa priloženej projektovej dokumentácie, ktoré sú bližšie špecifikované v cenovej ponuke uchádzača (výkaz-výmer EZS) - Naprogramovania ústredne EZS - Poučenia o obsluhe systému EZS - Odbornej skúšky a odbornej prehliadky ktorej výsledkom bude revízna správa - Vyhotovenia projektovej dokumentácie skutočného stavu v počte 3 paré - Preskúšania a uvedenia do prevádzky PTV - Dodania a inštalácie komponentov PTV podľa priloženej projektovej dokumentácie (príloha g), ktoré sú bližšie špecifikované v cenovej ponuke uchádzača (výkaz-výmer PTV) - Naprogramovania nahrávacieho zariadenia PTV - Poučenia o obsluhe systému PTV - Odbornej skúšky a odbornej prehliadky ktorej výsledkom bude revízna správa - Vyhotovenia projektovej dokumentácie skutočného stavu v počte 3 paré - Preskúšania a uvedenia do prevádzky Súčasťou dodania bude vykonanie odbornej prehliadky a odbornej skúšky po 12 a 24 mesiacoch od odovzdania diela.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.