Vyhlásené obstarávanie

Rozšírenie možností ubytovania v areáli Termálneho kúpaliska Štrand


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
NOVOVITAL
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
165 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
44211100-3
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
18. Január 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
26. Január 2024
Dátum otvárania ponúk:
26. Január 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
NOVOVITAL , Hl. námestie 7, 940 35 Nové Zámky , II. poschodie, sekretariát.
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Neuvedené

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Uchádzač predloží podľa § 34 ods. 1 písm. a) Technická spôsobilosť alebo odborná spôsobilosť dodávky tovaru, doložením nasledovného dokladu : a) zoznamom dodávok tovaru alebo poskytnutých služieb za predchádzajúce tri roky od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, lehôt dodania a odberateľov; dokladom je referencia, ak odberateľom bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa tohto zákona, Minimálna požadovaná úroveň štandardov: k § 34 ods. 1 písm. a) Uchádzač predloží potvrdenie uskutočnených zákaziek rovnakého alebo podobného charakteru kumulatívne minimálne vo výške predpokladanej hodnoty zákazky.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Verejný obstarávateľ stanovuje pre uchádzača, ktorý predloží ponuku na nákup tovaru ( mobilné domy ) so zabezpečením osadenia a pripojenia na inžinierske siete podľa § 33 ods. 1 zákona o verejnom obstarávaní v časti ekonomické a finančné postavenie podmienky účasti v nasledujúcom rozsahu: Požaduje sa predloženie podľa § 33 ods.1 písm. d) zákona č. 343/2015 Z. z. prehľad o celkovom obrate alebo prehľad o dosiahnutom obrate v oblasti, ktorej sa týka predmet zákazky minimálne vo výške 300 000,00 EUR bez DPH za posledné tri hospodárske roky (rok 2020, 2021, 2022), za ktoré sú dostupné v závislosti od vzniku alebo začatia prevádzkovania činnosti

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Ponuky sa zoradia podľa cien za predmet zákazky ponúknutých jednotlivými uchádzačmi od najnižšej ponúknutej ceny po najvyššiu ponúknutú cenu. Úspešným uchádzačom sa stane ten uchádzač, ktorý ponúkne za celý predmet zákazky najnižšiu cenu.

Opis obstarávania

V areáli Termálneho kúpaliska Štrand Nové Zámky nachádzajúceho sa na Bezručovej č.21 sa nakoľko zvýšil dopyt zo strany rekreantov o ubytovanie , že existujúce ubytovacie kapacity sú už nedostatočné a nie sme schopní uspokojiť požiadavky všetkých zákazníkov. Verejný obstarávateľ sa preto rozhodol poskytovať ubytovanie v mobilných domoch, ktorých zaobstaranie je ekonomicky aj technicky jednoduchšie rýchlejšie a efektívnejšie. Predmetom tejto zákazky je dodávka piatich nových nepoužitých mobilných domov, ktoré budú slúžiť na zabezpečenia ubytovania pre návštevníkom Termálneho kúpaliska Štrand. Súčasťou dodávky je zabezpečenie osadenia mobilných domov a ich pripojenia na inžinierske siete. Mobilné domy majú spĺňať požiadavky obytných jednotiek s interiérovým vybavením, spĺňajúce normy STN EN 1647+A1.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.