Vyhlásené obstarávanie

Zhotovenie projektovej dokumentácie, výkon inžinierskej činnosti, výkon odborného autorského dohľadu a vykonanie prieskumov pre modernizáciu budovy Okresného súdu Poprad


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Okresný súd Poprad
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
85 989,25
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
71200000-0
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
20. December 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
12. Január 2024
Dátum otvárania ponúk:
12. Január 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
IS EVO
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Vhodnosť vykonávať odbornú činnosť

Názov podmienky účasti:

Podľa § 32 ods. 1 písm. e) a f) ZVO

Popis podmienky účasti:

Bližšie informácie sú uvedené vo Výzve na predkladanie ponúk.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
    Detailné kritéria vo vestníku chýbajú

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je poskytnutie komplexnej služby súvisiacej so zabezpečením zhotovenia projektovej dokumentácie, vykonania prieskumov, výkonu inžinierskej činnosti a výkonu odborného autorského dohľadu pre modernizáciu budovy Okresného súdu Poprad. Vypracovanie rôznych stupňov projektovej dokumentácie, ktorá bude podkladom pre výber Zhotoviteľa stavby následnej realizácie, získanie príslušných stavebných povolení a realizácia autorského dohľadu. Opis predmetu obstarávania a bližšia špecifikácia je uvedený v Prílohe č. 3 Opis predmetu zákazky.

Doplňujúce informácie

1. Predmetné VO nie je zelené verejné obstarávanie, obstarávanie inovácií ani obstarávanie zamerané na sociálne aspekty. 2. Akákoľvek komunikácia medzi verejným obstarávateľom a záujemcami/uchádzačmi bude výlučne prostredníctvom komunikačného modulu systému EVO. Bližšie informácie o komunikácii sú uvedené vo Výzve na predloženie ponúk. 3. Pre potreby predkladania ponúk záujemca/uchádzač postupuje v zmysle Výzvy na predloženie ponúk. a príručiek dostupných na Elektronická platforma – Informačný systém verejnej správy (isepvo.sk). 4. Všetky náklady spojené s prípravou, predkladaním ponuky znáša uchádzač bez finančného nároku voči ver. obst. a to bez ohľadu na výsledok VO. 5. Spôsob predkladania ponúk a obsah ponuky je uvedený v osobitnom súbore - Výzva na predloženie ponuky v bodoch 15. a 16.