Vyhlásené obstarávanie

Predchádzanie vzniku a zhodnocovanie BRKO v Obci Krajné


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Krajné
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
70 030,36
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
39234000-1
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
10. Január 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
18. Január 2024
Dátum otvárania ponúk:
18. Január 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
IS EVO (EPVO)
Rozdelenie na časti:
Áno
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Časti


Názov:
Predchádzanie vzniku a zhodnocovanie BRKO v Obci Krajné, 1. časť zákazky „Kompostéry“
Popis:
Predmetom verejného obstarávania je dodanie kompostérov určených na predchádzanie vzniku a zhodnocovania BRKO. Detailnejší opis tovarov, množstva a požadované parametre jednotlivých tovarov sú bližšie špecifikované v Ponukovom liste na časť zákazky „Kompostéry“ (príloha č. 3 Výzvy na predkladanie ponúk).

Názov:
Predchádzanie vzniku a zhodnocovanie BRKO v Obci Krajné, 2. časť zákazky „Mulčovacia kosačka“
Popis:
Predmetom verejného obstarávania je dodanie mulčovacej kosačky určenej na predchádzanie vzniku a zhodnocovania BRKO. Detailnejší opis tovarov, množstva a požadované parametre jednotlivých tovarov sú bližšie špecifikované v Ponukovom liste na časť zákazky „Mulčovacia kosačka“ (príloha č. 11 Výzvy na predkladanie ponúk).

Názov:
Predchádzanie vzniku a zhodnocovanie BRKO v Obci Krajné, 3. časť zákazky „Letáky do domácností“
Popis:
Predmetom verejného obstarávania je dodanie mulčovacej kosačky určenej na predchádzanie vzniku a zhodnocovania BRKO. Detailnejší opis tovarov, množstva a požadované parametre jednotlivých tovarov sú bližšie špecifikované v Ponukovom liste na časť zákazky „Letáky do domácností“ (príloha č. 19 Výzvy na predkladanie ponúk).

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Spôsob hodnotenia ponúk: ponuky sa budú vyhodnocovať poradovým systémom. Ponuke s najnižšou cenou bude priradené prvé miesto, ostatným ponukám druhé, tretie, atď. Najúspešnejšou ponukou sa stane ponuka, ktorá sa umiestni na prvom mieste, ostatné ponuky sa stanú neúspešnými ponukami.

Opis obstarávania

Predmetom verejného obstarávania je dodanie kompostérov určených na predchádzanie vzniku a zhodnocovania BRKO. Detailnejší opis tovarov, množstva a požadované parametre jednotlivých tovarov sú bližšie špecifikované v Ponukovom liste na časť zákazky „Kompostéry“ (príloha č. 3 Výzvy na predkladanie ponúk).

Doplňujúce informácie

 Pre účasť na elektronickom verejnom obstarávaní, resp. komunikáciu v systéme IS EVO, vysvetľovanie informácií vo výzve, podkladov, ktoré sú súčasťou výzvy a pre elektronické predkladanie ponuky prostredníctvom systému IS EVO je potrené vykonať registráciu do IS EVO (www.isepvo.sk).  Pre úspešnú komunikáciu v systéme IS EVO (EPVO) a pre úspešné predkladanie ponúk odporúčame uchádzačom oboznámiť sa s príručkami, ktoré Úrad pre verejné obstarávanie zverejnil na odkaze https://eplatforma.vlada.gov.sk/dokumentacia/. V prípade potreby môžu záujemcovia alebo uchádzači elektronicky požiadať o pomoc s prácou v systéme EVO na emailovej adrese helpdesku: eplatforma@vlada.gov.sk.  Verejný obstarávateľ upozorňuje uchádzačov, že zmluva musí byť uzavretá v súlade s § 11 Zákona o VO - povinnosť zápisu do Registra partnerov verejného sektora.  V prípade, že sa vo výzve nachádza odvolávka, resp. odkaz na konkrétneho výrobcu, výrobný postup, značku, patent, typ, krajinu, oblasť alebo miesto pôvodu alebo výroby, je možné v súlade s § 42 zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov túto odvolávku, resp. odkaz zameniť za ekvivalent.