Vyhlásené obstarávanie

Ponožky a podkolienky pre LESY SR, š.p.


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
LESY Slovenskej republiky, štátny podnik
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
126 020,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
18317000-4
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
12. Január 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
1. Marec 2024
Dátum otvárania ponúk:
1. Marec 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Miestom „on-line“ sprístupnenia ponúk je https://evo.isepvo.sk/evoportal/vyhladavanie-zakaziek/detail/494688, záložka totožná ako pri predkladaní ponúk.
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Podmienky účasti vo verejnom obstarávaní podľa § 34 (Technická alebo odborná spôsobilosť) ZVO musí uchádzač preukázať: a) § 34 ods.1 písm. a) zákona VO zoznam dodávok tovaru rovnakého alebo podobného charakteru ako je predmet zákazky, za predchádzajúce tri roky od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, lehôt dodania a odberateľov; dokladom je referencia, ak odberateľom bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa zákona VO Bližšie informácie sú uvedené uvedené v súťažných podkladoch. b) § 34 ods. 1 písm. m) zákona VO ak ide o tovar, ktorý sa má dodať, 1. vzorkami, opismi alebo fotografiami, ktorých pravosť musí byť overená, 2. certifikátmi alebo potvrdeniami s jasne identifikovanými odkazmi na technické špecifikácie alebo technické normy vzťahujúce sa na tovar, vydanými orgánmi kontroly kvality alebo určenými orgánmi s právomocou posudzovať zhodu. Bližšie informácie sú uvedené uvedené v súťažných podkladoch.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Verejný obstarávateľ stanovil 1 kritérium na vyhodnotenie ponúk: „Najnižšia cena za celý predmet zákazky v EUR bez DPH“

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je nákup a komplexná dodávka ponožiek a podkolienok určených pre THZ zamestnancov organizačných zložiek LESY SR, š. p., podľa položiek a sortimentu predmetu zákazky a požiadaviek na tovary uvedených v opise predmetu zákazky. Súčasťou predmetu zákazky je komplexné zabezpečenie služieb spojených s dodávkou tovaru, vrátane dopravy do miesta dodania, balenia a vyloženia v mieste dodania. Náklady na dopravu, balenie a ostatné náklady spojené s dodávkou tovaru musia byť súčasťou ponukovej ceny. Požiadavky na predloženie vzoriek: Vzorky určených výrobkov musia byť predložené v súlade s bodom 27.3 a prílohy č. 3 opis predmetu zákazky do stanovenej lehoty na predkladanie ponúk uvedenej vo Výzve na predkladanie ponúk a spôsobom ako je uvedené v bode 19.4 súťažných podkladov. Bližšie požiadavky a špecifikácia predmetu zákazky sú uvedené v Prílohe č. 3 - Opis predmetu zákazky.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.