Vyhlásené obstarávanie

Kontrola, monitoring a meranie spotreby PHL v pevných nádržiach nákladných motorových vozidiel kategórie N1, N2, N3 a v pevných nádržiach dieselagregátov


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Rozhlas a televízia Slovenska
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
84 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
51220000-0
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
12. Január 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
29. Január 2024
Dátum otvárania ponúk:
29. Január 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Rozhlas a televízia Slovenska, Mlynská dolina, 845 45 Bratislava
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Iné

Názov podmienky účasti:

Podmienky účasti týkajúce sa osobného postavenia

Popis podmienky účasti:

PODMIENKY ÚČASTI V zmysle znenia § 117 ods. 5 zákona nesmie verejný obstarávateľ uzatvoriť zmluvu s uchádzačom, ktorý nespĺňa podmienky účasti podľa § 32 ods. 1 písm. e) a písm. f) zákona. Verejného obstarávania sa môže zúčastniť hospodársky subjekt, ktorý spĺňa určené podmienky účasti týkajúce sa osobného postavenia podľa § 32 ods. 1 zákona: 1) je oprávnený dodávať tovar, uskutočňovať stavebné práce alebo poskytovať službu (§ 32 ods. 1 písm. e) zákona), 2) nemá uložený zákaz účasti vo verejnom obstarávaní potvrdený konečným rozhodnutím v Slovenskej republike alebo v štáte sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu (§ 32 ods. 1 písm. f) zákona). Uchádzač preukazuje splnenie podmienok účasti týkajúcich sa osobného postavenia: ad 1) doloženým dokladom o oprávnení dodávať tovar, uskutočňovať stavebné práce alebo poskytovať službu, ktorý zodpovedá predmetu zákazky (§ 32 ods. 2 písm. e) zákona), ad 2) doloženým čestným vyhlásením, v ktorom čestne prehlási, že „nemá uložený zákaz účasti vo verejnom obstarávaní potvrdený konečným rozhodnutím v Slovenskej republike alebo v štáte sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu.“ (§ 32 ods. 2 písm. f) zákona).

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Úspešným uchádzačom sta stane uchádzač, ktorý verejnému obstarávateľovi ponúkne najnižšiu celkovú cenu za celý predmet zákazky v EUR bez DPH.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je poskytnutie služby – prenájom systému pre kontrolu, monitoring a meranie spotreby PHL (nafty) v pevných nádržiach nákladných motorových vozidiel kategórie N1, N2, N3, prívesov O1, O2, O4 (dieselagregáty) a pevných nádržiach dieselagregátov umiestnených na podvozku nákladných vozidiel, vrátane inštalácie a uvedenia do prevádzky pre maximálne 40 pevných nádrží PHL na obdobie 48 mesiacov. Podrobný opis predmetu zákazky sa nachádza v Prílohe č. 1 – Opis predmetu zákazky

Doplňujúce informácie

OBHLIADKA: Verejný obstarávateľ odporúča (vzhľadom na špecifickosť nádrží) všetkým záujemcom vykonať obhliadku miesta realizácie predmetu zákazky, aby získali všetky potrebné informácie nevyhnutné na prípravu a spracovanie ponuky tak, aby ponuka bola kvalifikovaná a zohľadňovala všetky požiadavky verejného obstarávateľa. Záujemcovia, ktorí prejavia záujem o vykonanie obhliadky miesta vykonania predmetu zákazky musia ohlásiť svoj záujem verejnému obstarávateľovi prostredníctvom správy (elektronických prostriedkov), spôsobom určeným funkcionalitami systému IS EPVO. POSKYTNUTIE SÚČINNOSTI PRED UZATVORENÍM RÁMCOVEJ DOHODY: Úspešný uchádzač je povinný poskytnúť verejnému obstarávateľovi do 5 pracovných dní riadnu súčinnosť potrebnú na uzatvorenie Rámcovej dohody, ak bol na jej uzatvorenie vyzvaný zo strany verejného obstarávateľa. V rámci poskytnutia riadnej súčinnosti bude úspešný uchádzač povinný: 1) mať v registri partnerov verejného sektora zapísaných konečných užívateľov výhod v súlade so zákonom v prípade, že mu bude táto povinnosť vyplývať z príslušného právneho predpisu (povinnosť zápisu do registra partnerov verejného sektora upravuje osobitný predpis - zákon č. 315/2016 Z. z. o registri partnerov verejného sektora a o zmene a doplnení niektorých zákonov). V prípade, že nebudete ako úspešný uchádzač zapísaný v registri partnerov verejného sektora v súlade s § 11 ods. 1 zákona o verejnom obstarávaní (a táto povinnosť sa na Vás vzťahuje), verejný obstarávateľ s Vami neuzavrie Rámcovú dohodu. 2) predložiť čestné vyhlásenie, že jeho koneční užívatelia výhod alebo koneční užívatelia výhod nie sú verejní funkcionári podľa § 11 zákona.